• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • Erzurum 4 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

KISMEN HAYATİ FONKSİYONLARI DURMUŞ OLARAK GELDİĞİ HASTANEDEN YÜRÜYEREK ÇIKTI..

KISMEN HAYATİ FONKSİYONLARI DURMUŞ OLARAK GELDİĞİ HASTANEDEN YÜRÜYEREK ÇIKTI..
Muş'ta evlerinin bahçesinde ağaçlara yaptıkları salıncakta sallanırken salıncak ipinin boğazına dolanması yüzünden nefesi kesilen ve hayati fonksiyonları kısmen duran 11 yaşındaki küçük İlayda Erzurum’da Bölge Eğitim Hastanesinde hayata tutundu..

Geçtiğimiz ay içerisinde meydana gelen olay’da alınan bilgiye göre 6 çocuklu bir ailenin 3.kızı ve 4.sınıf öğrencisi olan küçük (İ.Y) evlerinin bahçesine kurulan salıncakta sallanırken,salıncak ipi boynuna dolanmış halde, bahçeye çamaşır asmak için çıkan abla tarafından fark edilerek kurtarıldı.

BABA RAHMİ YIRTICI..

Meydana gelen olayla ilgili olarak konuşan baba Rahmi Yırtıcı  kızım bahçede salıncakta sallanırken böyle bir üzücü olay meydana geliyor büyük kızım  bahçeye çamaşır asmaya çıkıyor kardeşini salıncak ipinde asılı olarak görünce  bir yandan kardeşinin boğazına geçmiş ipi açmaya çalışırken diğer yandan da feryat ederek aileyi ve komşuları yardıma çağırıyor.

Kızımın boynuna dolanan ipi çözüyorlar 112 den yardım isteniyor ekipler olay yerine geldiklerinde kızım nefes almıyormuş hemen ilk müdahalenin ardından önce Hasköye ordan Muşa götürülüyor.

Muşta tamamen durumu kötü olan ve nefes alamadığı görülen kızım vakit kaybetmeksizin Erzurum a sevk edildi

ERZURUM BÖLGE HASTANESİ ÇOCUK YOĞUN BAKIMDAKİ ÖZVERİ..

Erzurum da Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirdik kızımı Bölge Hastanesine getirdiğimizde hiçbir hayati fonksiyonu yoktu burada acil servisten hemen acil çocuk yoğun bakıma aldılar kızımı. 10 gün süre yoğun bakımda kızıma inanılmaz bir özveri gösterildi evvel Allah sonra hastane özellikle  çocuk yoğun bakım çalışanları sayın Doktorumuz Nuri beyin müthiş gayretleri ile Muşta yaşaması mümkün değil dedikleri kızım hayata döndürüldü.diye bilgi verdi..

TEŞEKKÜRLER ERZURUM BEAH..

15 günlük bir tedavinin ardından kısmen hayati fonksiyonları durmuş olarak geldiği hastaneden yürüyerek çıkan küçük İlayda hastaneden taburcu olduğu gün yönetici Doç.Dr.Enbiya Aksakalı ve Hastane Başhekimi Yrd.Doç.Dr. Orhan Deliceyi Makamlarında ziyaret ederek kendisinin hayata tutunmasında emeği geçen tüm çocuk yoğun bakım çalışanlarına teşekkür etti.

DOKTOR OLUCAM..

Hastane yönetimi tarafından kendisine hediyeler verilen ve boynuna Doktorunun Steteskopunu takan küçük İlayda bende okuyup doktor olucam inşallah bana bu gün hayatı kazandıran yüzümü güldüren doktorlarım gibi bende  hasta olan insanları sağlıklarına kavuşturarak onların yüzünü güldürecem dedi..

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25