• BIST 9678.88
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 30 °C

Kombinlerinizi Tamamlayan Şık ve Etkileyici Takı

Kombinlerinizi Tamamlayan Şık ve Etkileyici Takı
Kombinlerinizi Tamamlayan Şık ve Etkileyici Takı

Bir kombini tamamlayan çok çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Özellik ile takı söz konusu olduğunda çok fazla seçenek yer almaktadır. Çok farklı tasarımlar ile birbirinden şık ve etkileyici takılar ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Hem günlük hayatta hem de özel bir yere giderken rahatlık ile kullanabilirsiniz.

Küpe, kolye, bileklik başta olmak üzere alt dallara ayırabiliriz. Küpe ve kolye ikilisi şık kombinlerin vazgeçilmezidir. Metal, bakır, kahverengi olmak üzere her renkte seçenekler yer almaktadır. İkili renklerinde bulunduğu bileklikleri de tercih edebilirsiniz.  Kolye çeşitlerinde ise zincirin ucunda küçük semboller ya da ikili zincirler ile hoş aksesuarların birleştiği seçeneklerde yer almaktadır.  Kolye uçlarında küçük topların bir arada bulunduğu ve taşlar ile de daha hoş görünebilmektedir.

Vazgeçilmez Takı İkilileri

Takı kombinleri dendiği zaman sayısız seçenek akla gelmektedir. Kolye, küpe ya da kolye, bilezik ikilileri oldukça hoş görünmenize yardımcı olmaktadır. Taşlar ile tasarlanan takılarda gece kombinleri ve özel bir yere gittiğiniz zaman elbisenizi daha ön plana çıkaracaktır.

Takılar içerisinde yüzüğünde önemli bir yeri vardır. Küpe ve yüzük ikilisi ile de güzelliğinizi ya da kombininizin daha etkileyici görünmesini sağlayabilirsiniz. Yüzük çeşitlerinde gümüş ve metalik renkler daha çok tercih edilmektedir. Tasarım olarak düz modellerin yanında üzerinde çeşitli desenlerin bulunduğu seçeneklerde yer almaktadır. Siz de https://www.saatvesaat.com.tr/taki sayfasından seçeceğiniz bu takılar ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25