• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Korkut, "Milli ve Manevi değerler kötülükleri önler"

Korkut, "Milli ve Manevi değerler kötülükleri önler"
Yeşil Ay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikleri destek veren Erzurum'un Yakutiye İlçe Belediyesi Belediye Başkanı Ali Korkut, iddialı çıkışlar yaptı.

Yeşil Ay Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikleri destek veren Erzurum'un Yakutiye İlçe Belediyesi Belediye Başkanı Ali Korkut,  iddialı çıkışlar yaptı.  Yeşil Ay haftası etkinliklerinde konuşan Ali Korkut, "Eğitimde temel milli ve manevi değerler olmalıdır. Eğer çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle yetiştirebilirsek bataklığa sürüklenmelerini de önleriz" dedi.

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, uyuşturucu bataklığının her geçen gün büyüdüğünü, gencecik insanların bir bataklık içerisine yuvarlandığını, ailelerin ise çaresizce çırpındığını söyledi. Ortada bir bataklık olduğunu belirten Ali Korkut, bunun kurutulması için de bir reçete önerdi.  Başkan Korkut, "Herkesin gözleri önünde cereyan eden dramatik öyküler var. Gözümüzü kapatsak da her geçen gün uyuşturucu bataklığı büyüyor. Maalesef bu bataklık bizim çocuklarımızı içerisine çekiyor. Aileler, toplum çaresizce izliyor.  Bu bataklığı kurutmanın, çocuklarımızı tehlikeden uzak tutmanın yalnızca bir yolu var. Bu yol, çocuklarımızın eğitiminde, toplumun eğitiminde geçiyor. Bu eğitim milli ve manevi değerlerle yoğrularak olabilecektir.  Bu eğitim mutlaka sağlanmalıdır. Bataklığı kurutmanın başka bir yolu yoktur" dedi.

Yeşil Ay Haftası nedeniyle Yakutiye Kent Meydanında açılan sergiyi gezen Ali Korkut, resimlerde sergilenen uyuşturucu bağımlısı insanların dramlarının örnek olması gerektiğini söyledi. Etkinlikler için alanda toplanan çocuklara bisküvi ikram eden Ali Korkut, "Bu çocuklar bizi geleceğimiz, toplumumuzun yarınları.  Anneler, babalar, bütün toplum uyanmalıdır.  Çare manevi değerlerle müşahhas nesiller yetiştirmektir, çare milli değerlerle yoğrulan kuşaklardır" şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25