• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Erzurum 12 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Korkut'a tatil teşekkürü

Korkut'a tatil teşekkürü
Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği başkan ve üyeleri Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a zihinsel ve bedensel engellilerin tatilleri için verdiği destek dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundular.

Dernek Başkanı Yahya Şaşi, Ali Korkut'un yıllardır zihinsel ve bedensel engelli çocuklara kol kanat gerdiğini belirterek "Kendisine nasıl teşekkür edeceğimizi bilemiyoruz. Her ihtiyaç duyduğumuzda çaldığımız kapı, bizlere ve çocuklarımıza umut oldu." dedi.

Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi, Başkan Yardımcısı Mehmet Tanrıbil, Genel Sekreter Şengül Çiloğlu beraberlerinde zihinsel ve bedensel engelli çocuklar ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'u makamında ziyaret ettiler. 24'üncü Ayvalık Şenliğine Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği olarak 18 Eylülde giden ve 1 haftalık tatil sonrası Erzurum'a dönen dernek yöneticileri ve çocuklarına Yakutiye Belediyesi ulaşım desteği sağladı. Belediye Başkanı Ali Korkut, Ayvalık'ta her yıl düzenlenen şenliklere Erzurum'dan zihinsel engelli çocuklar ile ailelerini gönderdiklerini hatırlatarak "Belediye olarak toplumun her kesimine ulaşmaya çalışıyoruz. Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği'ne bu bağlamda çeşitli desteklerimiz oluyor. Engelli insanlarımıza yönelik çalışmalarımız, projelerimiz oluyor. Dernek üyelerimiz her yıl Ayvalık'da bir şenliğe katılıyorlar. Bizde onlara araç temin ediyoruz. Gidiyorlar, orada kalıp sonra geri dönüyorlar. Aracımız onların emrinde, hizmetinde. Yıl boyunca sabırla çocuklarına bakan aileler ve çocukları bir nefes alıyor, bizde katkı sağlıyoruz. Mutluyum" dedi.

Ziyarette Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Yahya Şaşi, Başkan Yardımcısı Mehmet Tanrıbil, Genel Sekreter Şengül Çiloğlu ve engelli çocuklar Yusuf Tanrıbil, Yasin Küçükuzunoğlu, Ahmet Yanık, Bengisu Korkmaz, Yusuf Gültoplar Ali Korkut ile bir süre sohbet etiler. Zihinsel Engelliler Federasyon Başkanı Aynur Dankas'ın gönderdiği hediyeyi takdim edilirken, kendileri de plaket sundular.  Engelli çocuklar isteklerini sıralarken, bir yandan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başkan Ali Korkut'a iltifatlar yaptılar. Ali Korkut, Cumhurbaşkanının engelleri kaldırma noktasında büyük adımların sahibi ve destekçisi olduğunu hatırlatarak "Cumhurbaşkanımızın himayelerinde bu işleri yapıyoruz. Engelleri kaldıran uygulamaların mimarıdır kendisi, Türkiye'de engellerin kalkmasında köklü uygulamalara imza atmıştır" şeklinde konuştu.  

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25