• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Küçük Vali’den Büyük Sözler

Küçük Vali’den Büyük Sözler
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Erzurum Valiliği makamına Palandöken Polis Amca İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ceylin Yeni geçti.

Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrrahman Gazioğlu, Okul Müdürü Vekili Fehmi Karakurt ve sınıf öğretmeni Volkan Sönmez’in hazır bulunduğu törende Ceylin Yeni, Vali Vekili Haktan Gökçekuyu’ya çiçek takdim ettikten sonra, Vali  koltuğa oturdu.

Büyüyünce önce bilim insanı daha sonra Başbakan olmak istediğini belirten Ceylin Yeni, tüm çocukların bayramını kutladı. Yeni, “23 Nisan tüm dünya çocuklarına kutlu olsun. Bugünü bize armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimize bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış yıldönümü olan bugün, ulusal bağımsızlığımızın bir sembolüdür. Bu önemli günün biz çocuklara armağan edilmiş olması bizleri çok mutlu etmektedir, aynı zaman da bize yüklenen bir sorumluluktur. Biz çocuklar vatanımıza ve milletimize yakışır bir birey olmak için tüm gücümüzle çaba sarf etmeliyiz” dedi.

Valilik koltuğuna oturan Ceylin  Yeni daha sonra  , Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına oturan Zübeyde Hanım İlkokulu 8’inci sınıf öğrencisi Ayperi Can Özdemir’i arayarak, okulunun çevre duvarlarının üzerinde bulunan korkuluk demirlerinin yenilenmesini istedi.

Ceylin Yeni’nin  bu isteğinden sonra ,öğrencilerin daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam edeceğini ifade eden Vali Vekili Haktan Gökçekuyu da  “okulumuzun bu eksikliği Büyükşehir Belediye başkanımızın katkıları ile giderilmiş olacak. Şimdiden hayırlı olsun. En azından çocuklarımız daha güvenli bir ortamda eğitimlerine devam etmiş olacaklar” dedi. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti’nin gelecek neslin başarılarıyla daha ileri seviyelere çıkacağını ifade eden Vali Vekili Gökçekuyu” 23 Nisan’ı çocuk bayramı olarak çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi  bir kez daha  rahmetle ve şükranla anıyoruz ”dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25