• BIST 9524.59
  • Altın 2501.311
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.6697
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

MAGESDER’den Başkan Sekmen’e pankartlı teşekkür

MAGESDER’den Başkan Sekmen’e pankartlı teşekkür
Kısa adı MAGESDER olan Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Erzurum’un dört bir yanını “Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür” pankartlarıyla donattı.

. MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, “Erzurum’a ve yöre insanımıza hizmet eden kim olursa olsun başımızın üstünde taşırız” dedi.

Erzurum’da faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği çalışmalarla kısa sürede göz dolduran Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAGESDER), Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen hizmetlere kayıtsız kalmadı. MAGESDER yönetimi, başta Mahallebaşı ve Gülahmet Caddesi olmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nin Erzurum’un dört bir yanında yürüttüğü çalışmalardan dolayı Başkan Mehmet Sekmen’e pankartlarla teşekkür etti. Şehir merkezinde birçok noktaya asılan ve üzerinde “Başkan Mehmet Sekmen’e teşekkürler” yazılı pankartların aslında bir hakkın teslim edilmesi anlamına geldiğini söyleyen MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz, “Kim ne derse desin, Erzurum’da Büyükşehir Belediyesi’nin varlığı ilk kez Mehmet Sekmen döneminde fark edilmiştir” ifadesini kullandı.

Oğuz: “Mahallebaşı ve Gülahmet Hep Ötelendi”

Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerinin yıllar boyunca ötelendiğini ve yerel hizmetlerden hep yoksun kaldığını hatırlatan Abdurrahman Oğuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in hizmette adalet ve fırsat eşitliğini en güzel biçimde ortaya koyduğunu belirterek, “Mahallebaşı ve Gülahmet semtlerimiz bunun en güzel örnekleridir” dedi.

Söz konusu semtlerde aydınlatmadan çevre düzenlemesine, modifiye asfalttan kaldırım ve bordür çalışmalarına varıncaya kadar belediyecilik hizmetleri açısından oldukça renkli ve hareketli bir dönem yaşandığını anlatan Başkan Oğuz, “Yılların yoksun bırakılmışlığını göz önünde bulunduracak olursak, Başkanımız Mehmet Sekmen’e verdiği bu hizmetlerden dolayı teşekkür etmek bile az gelir” diye konuştu.

MAGESDER yönetimi olarak Erzurum’un dört bir yanına teşekkür pankartları astıklarını dile getiren Oğuz, “İstedik ki Erzurum’da yaşayan herkes Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in bu gayretinden haberdar olsun. MAGESDER yönetimi olarak önümüzdeki günlerde Başkanımız Mehmet Sekmen’i ziyaret edecek ve kendisine bizzat teşekkür edeceğiz” dedi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25