• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

MEHMET EMİN ÖZ: MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ

MEHMET EMİN ÖZ: MİLLETİMİZİN EMRİNDEYİZ
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 16 Nisan’da yapılan halk oylaması sonrasında ilçelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti İl teşkilatından Abdurrahman Tekintongaç, Nuh Şenol, Yakup Yazıcı, Mustafa Ören, Mehmet Yıkılmaz ve Necdet Yaylalı ile birlikte Aşkale ve Çat İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Başkan Mehmet Emin Öz, 16 Nisan halk oylaması öncesinde yapılan özverili çalışmalara teşekkür etti.

“TEŞKİLATLARIMIZ ÖZVERİYLE ÇALIŞTI”

16 Nisan halk oylamasında sandıktan ‘EVET’ çıkmasında AK Parti ilçe teşkilatlarının büyük rolü olduğunu söyleyen Başkan Öz, “Avrupalılar ülkemizin eski sistemle boğuşmasından yana olduklarından ‘HAYIR’ kampanyasına güçlü bir destek verdiler. İstediler ki Türkiye istikrarsızlaşsın ama bu oyun AK Partili teşkilatların özverili çalışmasıyla bozuldu” dedi.

“HALK DAHA GÜÇLÜ TÜRKİYE DEDİ”

‘Hayır’ kampanyasını yürütenlerin her türlü yalana başvurmaktan çekinmediğinin altını çizen Başkan Öz, halkın doğru bilgi almasının engellenmeye çalışıldığı süreci geceli gündüzlü çalışarak aştıklarını söyledi. AK Parti teşkilatlarının Avrupa desteğinde yürütülen kirli ‘Hayır’ kampanyasını, etkili çalışma ve doğru anlatım yöntemiyle çürüttüğünü belirten Öz, “Halkımıza niçin ‘Evet’ demesi gerektiğini çok iyi anlattığımızı düşünüyorum. İnsanlarımız sandığa gittiğinde tercihini ‘Evet’ten yana yaptıysa bunda elbette teşkilatlarımızın büyük bir başarısı söz konusudur. Bu nedenle çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum. AK Parti ‘daha güçlü Türkiye’ diyen milletimize hizmet etmeyi sürdürecektir. Bizim davamız koltuk değil, ülkemizin bekasıdır. Bugüne kadar böyle oldu, bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25