• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • Erzurum -1 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

MEHMETÇİK VAKFI BAŞKANI SABRİ TOPDAĞI YAZDI... TEŞEKKÜRLER ERZURUM

MEHMETÇİK VAKFI BAŞKANI SABRİ TOPDAĞI YAZDI... TEŞEKKÜRLER ERZURUM
İşte Mehmetçik Vakfı Başkanı Sabri Topdağı'nın 'Teşekkürler Erzurum' başlıklı yazısı

Kurbanların kesimi; hijyenik ortamda, noter, din görevlisi, yetkili veteriner hekimler ve vakıf personeli nezaretinde, Kurban Bayramı’nın ilk üç günü içerisinde dinî vecibelere uygun olarak yapıldı.

Bu yıl Erzurum’da bağışlanan kurban sayısında, geçen yıllara göre büyük artış oldu; ama bağışın sayısından çok, desteğin artması önemli. Bağışçılara şükranlarımı sunarak,  desteğin artmasında katkısı olan büyük emeklerden kısaca bahsetmek istiyorum:

Gazeteci Yazar Kadir SABUNCUOĞLU ve ERVAK Başkanı Ecz. Erdal GÜZEL’in internet sitelerinin yanı sıra gazetelerde de yer alan köşe yazılarını okuyan birçok hemşerimiz kurban bağışında bulunmak üzere vakfın Erzurum temsilciliğine veya bankalara koştular. Benzer şekilde, Gazeteci Turgay İPEK ve İsmail USLU’nun farklı tarihlerde haber sitelerinde ve gazetelerde yer alan haberleri de şüphesiz birçok hemşerimizin; kurban bağışının nasıl yapılabileceği, kesimin ne şekilde ve kimlerin nezaretinde yapılacağı ve kurban etlerinin nasıl değerlendirileceği konularında bilgi sahibi olmalarını sağladı. Basınımıza ve basınımızın güçlü kalemlerine şükranlarımı sunuyorum.

Kurban bağışı konusunda bilgilendirme amacıyla kaleme aldığım yazıları yayınlayarak binlerce hemşerimize ulaşmasını sağlayan; “doğuses”, “erzurumolay”, “erzurumsevdası” ve “zirve2000” internet sitelerinin yöneticilerine de teşekkürlerimi sunmak istiyorum.

Desteğin büyüklüğünün diğer bir göstergesi de bayramın ilk gününden itibaren yüzlerce hemşerimizin telefonla arayarak kurban derilerini vakfa bağışlama isteklerini iletmeleriydi. Arayanların ilgilerine teşekkür ederek, vakfımızın kurban derisi toplamadığını bildirdik ama şunu da anladık ki; o vefakâr hemşerilerimiz Mehmetçik Vakfı’na güven duyuyor ve desteklenmeye layık bulunuyor. Gurur duydum.

Kurbanlıkları büyük emeklerle yetiştiren çiftçilerimizden, gece gündüz demeden kesimde görev yapan noter, din görevlisi, veteriner hekimler, faaliyetleri kayıt altına alan kameramanlar ve olağanüstü gayretle çalışarak kesimi zamanında gerçekleştiren kasaplarımız ile kesimhanenin diğer çalışanlarına kadar, emeği geçen tüm değerli hemşerilerime ve vefakâr bağışçılarımıza en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

Teşekkürler Erzurum.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25