• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

MHP den TORTUM’DA İSTİŞARE TOPLATISI

MHP den TORTUM’DA İSTİŞARE TOPLATISI
MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ geleneksel olarak yapılan istişare toplantılarının bir yenisini Tortum’da düzenledi.

Toplantıdan önce ilçe esnafını  ziyaret eden il başkanı KARATAŞ vatandaşlarla tek tek tokalaşıp,  hasbihal ederek ilçede yaşayan vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinleyerek, çözüm odaklı çalışmaların, ilgili makamlarla görüşülerek  çözümü konusunda sürekli takipçisi olacağını  ifade etti.

İl başkanı KARATAŞ Tortum ilçemizde yapmış olduğu esnaf ziyaretleri esnasında vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılandı. Yapılan bu ziyaretlerin seçim zamanının dışında da devam etmesinden dolayı vatandaşlarımız memnuniyetlerini dile getirdiler.

 Daha sonra İl Yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, Meclis üyeleri ve sendika başkanlarının katılımıyla gerçekleşen istişare toplantısı yapıldı. Toplantıda Tortum İlçe başkanı İlhan UZUN ve Uzundere belediye başkanı Hilmi AKTOPRAK  kısa bir selamlama ve hoş geldin konuşması yaptıktan sonra söz alan MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ şu ifadelere yer verdi.

‘’Hedefimizi Bilge liderimiz Dr. Devlet BAHÇELİ’nin belirttiği gibi 2023 lider ülke Türkiye vizyonunun gerçekleşmesi doğrultusunda üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde olup, bu minval üzere çalışmalarımızı yoğun bir tempo ile sürdürerek Erzurum özelinde siyasi anlamda Milliyetçi Hareketi hak ettiği konuma getirebilmek için durmadan,dinlenmeden bu istişare toplantılarını her ilçemizde yaparak, vatandaşlarımızla hem hal olup onların gönlünde taht kurarak hedeflediğimiz başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

Bu istişare toplantısına ev sahipliği yapan Tortum ilçe başkanımız İlhan UZUN ve yönetimine ve bu ziyaretimizde yoğun ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı Tortum’lu  hemşehrilerime ,ayrıca bu toplantıya iştirak eden il yönetimime, İlçe başkanlarıma, meclis üyesi arkadaşlarıma ve sendika başkanlarına teşekkür ederim.’’

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25