• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

MHP ERZURUM DUR DURAK BİLMİYOR..

MHP ERZURUM DUR DURAK BİLMİYOR..
MHP Erzurum İl Teşkilatı aylık ilçe başkanları toplantısının ikincisini gerçekleştirdi. İlçe başkanlarının eksiksiz katıldığı toplantıda konuşan İl başkanı Naim KARATAŞ ilçe istişare toplantılarının her ay devam edeceğini belirtti.

"DURMADAN YORULMADAN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
İkincisi gerçekleştirilen ilçe başkanları istişare toplantısında, gerek ülke gündemi gerekse ilimizin gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Naim KARATAŞ, " Milliyetçi Hareket Partisinin, Türkiye Cumhuriyetinin teminatı, Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ'nin ise ülkemizin sigortası olduğunu herkes iyi görüp anlayacak. Yenikapı ruhunu devletimizin bekası için yaşatıp, her koşulda devletimizin ve milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
ERZURUM'U BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ...
"Sen yeter ki iste o bir hayal değildir" sözünden hareketle, partimizi Erzurum'da birinci parti yapmayı hedef edindik. Bütün çalışmalarımızı ve projelerimizi bu çerçevede sürdüreceğiz. Türk Milliyetçilerinin gönlüne ve de desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Ülkede ve Ülküde Birlik diyerek önümzüdeki seçimlere her alanda hazırlıklı olarak girip, belirlediğimiz hedefimize ulaşacağız" dedi.
ÜLKÜCÜLÜK MHP'DE OLUR...
İl Başkanı Naim KARATAŞ, soz zamanlarda gelişen olaylara da değinerek, "aklını kiraya vermiş bazı zavallıların kurmaya çalıştıkları yada kuracakları parti, MHP'ye zarar vermez. Bu tür davranışların esiri olan bu insanlar, kutsal davamıza yapptıkları ihanetin bedelini elbet birgün öderler. Alperenliğe erişmiş olan ülkücüler asla davasından taviz vermezler. Ülkücü hareketin adresi bellidir. Biri Milliyetçi Hareket Partisi, diğeri Ülkü Ocaklarııdır. Ülkücülük MHP olur. Bu adresleri tanımayan insanlarıda biz ne tanırız, nede adam yerine koyup kaale alırız" dedi. 
Türkmenlerin sıkıntılarınada değinen İl Başkanı Naim KARATAŞ, bedeli ne olursa olsun Türkmen topraklarında gecekondu devleti kurulmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirtti.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25