• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ 15TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞ 15TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI
MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı İşte o mesaj:

MHP Erzurum il  başkanı Naim KARATAŞ ’’15 Temmuz gecesi düzenlenen hain darbe girişiminin geri püskürtülmesinde Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet BAHÇELİ Beyin eşsiz feraseti ve bu hain mihraklara karşı dik duruşu  Türk milletine umut kaynağı olmuştur.

    Türkiye cumhuriyetinin ve Türk milletinin bağımsızlığına göz dikmiş olan bu emperyalist güçlerin ve onun uşakları olan feto ,pkk, pyd , daeş  ve  diyer  bölücü örgütlerin hepsi  birleşip 15 temmuzda Türkiye’yi ele geçirme planları milletimizin engin vatan sevgisinden oluşan bir direnmeyle karşılaşmışlardır.

Bizim milletimiz  engin erdemlere sahiptir.  Bu erdemlerin en başında geleni ve  en önemlilerinden biride  yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir.  Türk milletinin bu yüksek karakterini destanlarla dolu tarihimizde örneklerini  her zaman görmüşüz ve ebediyete kadar da bu böyle devam edecektir. İşte bunların sonuncusu da, 15 Temmuz 2016’da tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferi’mizdir.
Ve 15 Temmuz gecesi. İşte o gece, demokrasimizi asla hainlerin eline bırakamazdık. Milletimizin bağımsızlığını darbeyle başa geçip elimizden almayı düşünenlere terk etmedik, etmeyiz de. İman gücümüzle, millet olmanın verdiği inanç ve devlet büyüklerimizin verdiği güvenle sokakları darbecilere dar ederek, Türk milletinin gücünü tüm dünyaya gösterdik.
Vatanımız üzerinde hain emelleri olan batılı devletlerin maşası olan yapılanmalar, ülkemizde kaos ve kargaşa ortamı çıkarmak isteyerek, bu milletin bağımsızlığına, demokrasisine, şerefine ve namusuna göz diktiler. Fakat biz, millet olarak el ele vererek köprülere, hava alanlarına, açık meydanlara koşarak, bayrağımıza ve bağımsızlığımıza sahip çıktık.

Bütün dünya bilmelidirki; Türk milleti asil kanlarıyla suladığı bu vatan toprağının bir karışını  bile  bu hainlere teslim etmez. Ve yine  bilmelidirlerki bu millet, demokrasiye göz diken kanlı ellerin asla hâkimiyetine girmez.  Aramızda ayrılıklar çıkarmak isteyen tüm güçler bilmelidirler ki, Türk milleti büyük ve asil bir millettir.
Türkiye Cumhuriyeti vatanıyla, milletiyle bölünmez bir bütündür. Milliyetçi Hareket Partisi de bunun teminatı olmaya devam edecektir

15 Temmuzda vatanımız için şehadete yürüyen Aziz şehitlerimize ALLAH’tan rahmet, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim’’.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25