• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile alakalı basın açıklamasında bulundu.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile alakalı basın açıklamasında bulundu.
MHP Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yaptığı açıklamada KARATAŞ; “Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz siz değerli öğretmenlerimiz 24 kasım öğretmenler günü aynı zamanda büyük önder Atatürk’ün başöğretmenliği kabul ettiği gündür. Üzülerek ifade ediyorum ki, 24 kasım öğretmenler gününde eğitim ordusunun atsız neferleri kan ağlamaktadır.  Yetersiz kaynak, yetersiz ücret, kısıtlı araç gereç ve uygunsuz çalışma koşulları içinde kendisine verilen kutsal eğitim görevini yerine getirmeye çalışan eğitim neferleri öğretmenlerimiz durumları ortadadır.

İşsizlik, ahlaksızlık, yanlış yönlendirme ve magazin medyası arasında sıkıştırılmış evlatlarımızın içinde bulunduğu durum ve ailelerinin maddi  imkanlarının sınırı hepimizin malumudur. Bütün olumsuzluklar içinde bir öğretmenler gününü kutluyoruz. Ancak gecenin en karanlık saatlerini sabaha en yakın zaman olduğunun da bilinci içindeyiz.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize olan güvenimiz sonsuzdur.  Hz. Ali buyuruyor ki bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum düsturuyla, evlatlarımızın, öğretmenlerimizin gayretleri ile karanlığa bir kibrit çakacağına ve milletimizi hak ettiği seviyelere getireceğine olan inancımız tamdır milli birlik ve beraberliğimizin çözülme sürecine itildiği bu hassas dönemde, ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz genç dimağların ülkesine bağlı, milli ve manevi değerlerini bilen bireyler olarak yetiştirilmesi uğrunda, bin bir güçlük içinde, yokluk, haksızlık ve adaletsizlikte maruz kalmasına rağmen yılmadan, yıkılmadan, ilkelerinden taviz vermeden,yolundan şaşmadan tarihi ve kutsal görevler ifa eden ve geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimizdir. Unutulmamalıdır ki, bu topraklarda insanlar bir atasının, birde öğretmenin elini öperler.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm  öğretmenlerimizi  rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Ailelileri ile huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.”dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25