• BIST 9524.59
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞIN BASIN AÇIKLAMASI

MHP ERZURUM İL BAŞKANI NAİM KARATAŞIN BASIN AÇIKLAMASI
Mhp Erzurum İl Başkanı Naim Karataş yeni Eğitim-Öğretim yılının başlaması üzerine bir basın açıklaması yaptı.

Karataş yaptığı açıklamada;

''2016-2017 eğitim-öğretim yılı, tüm öğrenciler için yeni bir heyecan, veliler için beklenti ve kaygı, eğitim çalışanları içinse bazı sıkıntı ve belirsizliklerle başlayacak.

15 Temmuz’da, asıl amacı işgal, kullandığı yöntem darbe olan kalkışmada bu sıkıntıları en ağır biçimde yaşadık. Her şeye rağmen geçmişimizden süzülerek varlığını sürdürmüş milli değerlerimizi ve kimliğimizi canlı tutmak, atılım gücünü muhafaza etmek, daha da geliştirmek için eğitim asla ihmal edilmeyecek, ertelenmeyecek milli meselemizdir. Değişimin yönünü, mahiyetini isabetli kavramak, millet olarak yarınlara daha donanımlı hazırlanmak için Milli Eğitim’e her zamankinden daha fazla önem ve öncelik vermemiz gereken dönemlerden geçiyoruz.

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul, bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma alanında başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe dair hedeflere ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğiniz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Bir ülkenin kalkınmasında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözünde dediği gibi -muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ancak yeni nesillerin iyi bir eğitim ve öğretim almasıyla mümkündür.

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin başarılı çalışmalarının 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında da devam etmesini diler, İlköğretim Haftasını kutlarım. Unutmayalım ki, iyi yetiştirilen bir nesil; ülkemizin yarınlarına atılan en anlamlı imzadır.”dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25