• BIST 9642.25
  • Altın 2494.455
  • Dolar 32.5887
  • Euro 34.8378
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

MHP İSPİRDE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ YAPTI

MHP  İSPİRDE GÖRKEMLİ BİR AÇILIŞ YAPTI
MHP İspir’de yeni ilçe binasını görkemli bir törenle açılışını yaptıktan sonra aylık istişare toplantısını geçekleştirdi.

 Törene MHP  Genel  başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil  AYDIN, MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ,  Ülkü ocakları Erzurum il başkanı Haktan GENÇ,  MHP İspir ilçe belediye başkanı Ahmet COŞKUN,  MHP Uzundere belediye başkanı Hilmi AKTOPRAK,  İl yönetim kurulu üyeleri, MHP İspir ilçe başkanı Sinan AYDEMİR ve diğer ilçe başkanları ve partililerinde katılımıyla coşkulu bir açılış töreni yapıldı.        

 Açılışta konuşma yapan İspir ilçe başkanı, Sinan AYDEMİR tüm misafirlere selamlama ve hoş geldin konuşması yaptıktan  sonra  Uzundere ilçe Belediye başkanı Hilmi AKTOPRAK hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İspir belediye başkanı Ahmet COŞKUN törene katılan misafirlere selamlama ve hoş geldin konuşmasının ardından MHP  Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ kürsüye gelerek bir konuşma yaptı.

İl başkanı KARATAŞ konuşmasında’’ İlçe binasının yapımında ve dizayn edilmesinde emeği geçen MHP İspir ilçe başkanına  maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yapılan bu hizmetler birliğimizin, beraberliğimizin bir göstergesidir. ALLAH birliğimizi, dirliğimizi daim etsin.   Cumhur  ittifakı  kapsamında büyük bir oy yüzdesi alarak MHP İspir belediye başkanı seçilen Ahmet COŞKUN’ kardeşimize ve İspir MHP ilçe başkanımız Sinan AYDEMİR  kardeşimize, İspir  ilçemize  yapmış olduğu çalışmalarından ve hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim.’’ Dedi

 Daha sonra söz alan MHP Genel Başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil AYDIN konuşmasında’’ İlçe binasının yapımında emeği geçen, maddi ve manevi katkılarından dolayı bütün dava arkadaşlarımıza  teşekkür ettikten sonra ülke gündemindeki meselelerden bilgiler vererek, ülkemizin içinde bulunduğu bu zamanda her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu  belirterek ;yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı  başta il başkanı Naim KARATAŞ’a ve yönetimine,Erzurum ülkü ocakları il başkanı Haktan GENÇ ve yönetimine, ilçe başkanlarına ve yönetimlerine ayrıca İspir belediye başkanı Ahmet COŞKUN’a ,Uzundere belediye başkanı Hilmi AKTOPRAK’a ve bütün dava arkadaşlarıma başarılarından dolayı teşekkür ederim’’.dedi

Daha sonra İspir ilçemizde MHP Genel başkan yardımcısı ve Erzurum milletvekili Prof.Dr. Kamil AYDIN ile MHP Erzurum il başkanı Naim KARATAŞ   katılım sağlayan tüm ilçe başkanları  ve yöneticileriyle  vatandaş ve esnaf ziyareti yaparak  vatandaşlarımızın dilek ve temennilerini dinledikten sonra  istişare toplantısı yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra toplantı sonlandırıldı. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25