• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C

MHP Milletvekili Kamil Aydın'dan Zafer kutlamasında iktidara sert mesajlar..

MHP Milletvekili Kamil Aydın'dan Zafer kutlamasında iktidara sert mesajlar..
MHP Erzurum milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93’üncü yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Aydın’ın kutlama mesajı şöyle:

“Türk Milletinin ve bin yıllık devlet geleneğinin büyük bedeller ödenerek oluşturulan son halkası Türkiye Cumhuriyeti'nin, kan ve ateşle imtihan edildiği bu günlerde, zaferlerimizi buruk kutlamaktayız. Her şeye rağmen yok olduğu sanılan dönemlerde ilahi bir mucize, yüksek milli şuur, azim ve kararlılığının tezahürü sonucu küllerinden yeniden var olan Türk Devletlerinin tarihe not düşen zaferlerinden Anadolu'yu Türk Yurdu kılan Malazgirt zaferimiz ve bağımsızlık sembolü Zafer Bayramımız kutlu olsun. İlahi adalet hak edene hak ettiğini mutlaka verir. Milyonların ahı, kanı ve gözyaşı ile kurulan saraylar elbet yerle yeksan olacaktır.

Günümüzde bir Cumhurbaşkanı'nın şehit ailelerine yaklaşımı, geçmişten günümüze gelen örf ve adetlerimizle bağdaşmamaktadır. Yüce TÜRK milleti Herzaman Vatanı için seve seve canını vermiştir. Üzülmüştür, ancak göğsünü gere gere VATAN SAĞOLSUN demiştir. Ancak bugün iktidarda olanlar, her hatalarında birileri tarafından kandırıldıklarını söylemekte, vatana ihanet görüntüleri vermektedirler. Oslo süreciyle başlayıp, dolmabahçe mütabakatına gelene kadar sergilenen oyun, verilen pozlar, vatanı için Can'ını seve seve verecek olan vatandaşlarımız tarafından ve Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olan bizler tarafından hoş karşılanmamaktadır. Bundurumda şehit ailelerimizin haykırışları haklı ve yerinde bir davranıştır.

Şehit verip acısını yaşamak isteyenlere hoş görüden uzak, hakaret vari duruş sergileyenler, milletimiz tarafından cezalandırılacaklardır. Bugün iktidara sahip olanların yapmış olduğu Açıklamalar adeta bir itiraf niteliğindedir. "Memleketin Bekası için herşeyi yaparız diyenler" ülkede bir beka sorunun var olduğunu kabul etmektedirler. Ayrıca Sn Davutoğlu'nun "Ak Partinin eski çizgisine ve kurucu ilkelerine geri dönüş yapması gerekmektedir" demesi Ak Partililerin makam, rüşvet ve kibirde zirve yaptığının itirafıdır.

Siyaseti ve ilkelerini kişisel menfaat uğruna, günlük değişen bir oluşumun ayaktakta kalması mümkün değildir ve en yakın zamanda bertaraf olacaktır. Baki olan ise gönüllere kurulan ebedi mekanlardır. Selam olsun gönüllerdeki köşk sahiplerine; Resulullaha, Ehli beyte, Sultan Alparslan'a, Mustafa Kemal'e, yüzbaşı Ali Alkan ve daha nice şühedaya.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25