• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

MHP OLUR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI

MHP OLUR’DA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPTI
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim KARATAŞ istişare toplantıları kapsamında Olur'u ziyaret etti.

İl Başkanı Naim KARATAŞ ilçede yaşanan genel sıkıntılar ve sorunlar üzerine vatandaş ile sohbet etti. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiklerini dile getiren esnafa Karataş “Milliyetçi Hareketin iktidarında adaletsiz gelir dağılımını ortadan kaldırarak esnafı içinde bulundukları zor durumdan kurtaracağız” dedi.


Esnafla bir araya gelen Karataş Olur’ da bulunmaktan çok mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek, “Öncelikle sizlere Genel Başkanımız sayın Devlet BAHÇELİNİN selamlarını getirdiğimi belirtmek isterim. Bizler bilge liderimizin öncülüğünde ve onun fikirleri doğrultusunda çalışma gayreti içerisinde bulunmaktayız.” dedi.


İlçe istişare toplantılarını esnafın sorunlarına ve sıkıntılarına ortak olma diğer bir anlamda çözüm bulma yolunda ortak adım atmak istediklerini belirten Karataş; “ Üzülerek belirtmek istiyorum ki; esnafımız, yanlış ekonomik politikalar yüzünden bitkin ve çaresiz durumda. Herkesin yüzünde hemen hemen aynı tedirginlikler var. Çay içmek için girdiğimiz kahvehanelerde sessizlik ve endişe yaşandığını, alış veriş yaptığımız bakkalların tedirgin olduğunu, yolculuk yaptığımız minibüsçülerin dertli, taksicilerin yılgın olduğunu, yemek yediğimiz lokantacıların düşünceli, ekmek aldığımız fırıncıların hayatın güçlükleriyle boğuştuğunu üzülerek görmekteyiz. Bu sebeple esnafın sorunun çözmek bizim en büyük hedeflerimizden birisidir.” dedi.

Daha sonra ilçe teşkilat binasında bir toplantı düzenleyerek ziyaretini sonlarından Karataş; küçük esnaf ve sanatkârların desteklenerek sorunlarının ortadan kaldırılacağını belirtti.
 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25