• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 17 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

MHP'den Cumhurbaşkanı'nın Gelişi Nedeniyle Afişlerin KaldırılmasınaTepki

MHP'den Cumhurbaşkanı'nın Gelişi Nedeniyle Afişlerin KaldırılmasınaTepki
Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle geçeceği karayolundaki tüm afişleri kaldırıp yerine Cumhurbaşkanı'nın fotoğraflarını asmaya başladı.

Turgay İPEK/ ERZURUM, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Iğdır gezisinin ardından saat 17.00'de Erzurum'a gelerek İstasyon Meydanı'nda halka hitap edecek. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle geçeceği karayolundaki tüm afişleri kaldırıp yerine Cumhurbaşkanı'nın fotoğraflarını asmaya başladı. Bunu duyan MHP'liler afişlerini kaldıran itfaiye ekiplerine engel oldu. Afişlerinin kaldırıldığı yerde basın açıklaması yapan MHP'nin birinci sıra milletvekili adayı Kamil Aydın ile üçüncü sıra adayı Zekai Kaya, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e tepki gösterdi.
Demokratik haklarını kullanarak özel bir şirkete ait firmaya parasını ödeyip afişlerini astırdıklarını ve bunları itfaiye ekiplerinin sökerek yerine Erdoğan'ın posterlerini astığını söyleyen Kamil Aydın, "Böyle bir şey olabilir mi? Belediye yetkilileri bunları neden kaldırıyorsunuz? diye sorduğumuzda, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan yol üzerinde bunları görürse kızarmış' diyorlar. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Bizler iktidar partisi gibi kamunun hiçbir imkanını arkamıza almadan kendi gücümüzle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ama buna bile müsaade etmiyorlar. Nereye bir şey assak bir gecede kaldırıyorlar. Allah bunların hesabını sorsun. Biz de soracağız. Cumhurbaşkanı bizleri görünce neden kızsın. Benim afişin yanında bir firmanın reklamı var. Biz rahatsız olmuyoruz. Herkes demokratik hakkını kullanıyor. Ama bunların buna bile tahammülü yok" dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25