• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

MHP’li Heyetten Tortum Ziyareti

MHP’li Heyetten Tortum Ziyareti
MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe ve merkez ilçe başkanlarının katılımıyla start verilen ilçe ziyaretleri Tortum’la devam etti.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın da iştirak ettiği Tortum ziyaretinde güncel meseleler ele alındı, vatandaşların beklentileri kaydedildi.MHP Erzurum İl Başkanlığı’nın organizesi ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirilen ilçe ziyaretlerine Tortum’la devam edildi. Tortum ilçe merkezinde vatandaşlarla bir araya gelen ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Milletvekili Kamil Aydın, İl Başkanı Ahmet Anatepe ve beraberindeki heyet, Tortumlularla görüş alışverişinde bulundu.MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, 7 Haziran seçimlerinin ardından ülkenin ateşten bir çember içerisine sürüklendiğini kaydederek, buna rağmen AKP’nin kamuoyunda yanlış bir algı oluşturma çabasına giriştiğini ileri sürdü. AKP’nin, koalisyon arayışları sürecinde kapısını çaldığı MHP’ye, hükümet kurmak için değil, adeta kurmamak için gittiğinin altını çizen Kamil Aydın, “MHP olarak bizim kapımız hükümet kurmak ve Türkiye’yi bu ateşten çemberden kurtarmak için kapımız her zaman açık oldu. Biz terörle müzakere yerine mücadele edelim dedik, onlar bunu kabul etmedi. Yolsuzluğun, hırsızlığın ve rüşvetin önüne geçelim, bu ahlaksızlığa bulaşanlardan hesap soralım dedik, onlar bunu da kabul etmedi. Halkımızın beklentileri de tam da bu istikametteyken, çok ilginçtir AKP buna yanaşmadı. Yanaşmadığı gibi kamuoyunda da farklı bir algı oluşturma çabasına girerek, MHP’yi hedef gösterdi. Bu kabul edilemez bir durumdur” diye konuştu.

İL BAŞKANI AHMET ANATEPE’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe de, 7 Haziran seçimlerinden sonra yaşanan sürecin hafızalara saniye saniye kaydedildiğinin altını çizerek, “Aziz milletimiz her şeyin farkında. Seçimlerden öncesi ve sonrasını milletimiz çok iyi okuyor ve analiz ediyor. Türkiye, konumu itibariyle dünyanın yüzyıllardır gözünün üzerinde olduğu bir ülke ve bu ülkede çok tuzaklar kuruldu, çok oyunlar oynandı. Ama milletimizin engin görüşü, feraseti ve basireti sayesinde hiçbir güç bunda başarılı olamadı. İç ve dış mihraklar, huzurumuzu bozmak için her yola başvurdu, milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak için akıl ve mantığı zorlayan onlarca adım atıldı. Ama hiçbiri başarılı olamadı, hepsi bozguna uğradı. Türkiye’de son dönemde sahnelenen bu oyun da son bulacak, milletimiz bu alçaklığa prim vermeyecek. Birlik ve beraberliğimiz tam tersine daha da güçlenecek, kardeşlik bağlarımız daha da sağlamlaşacak. Bu badireyi de Allah’ın izniyle atlatacağız. Hiç şüphe yok ki, bu ateşe suyu hep birlikte dökeceğiz” ifadelerini kullandı.Öte yandan MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, organize ettikleri ilçe gezilerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25