• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • Erzurum 16 °C
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN BAŞKAN BULUTLAR’A YATIRIM ÖVGÜSÜ

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’DEN BAŞKAN BULUTLAR’A YATIRIM ÖVGÜSÜ
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Belediyecilik modelinin yerel yönetimde bir çığır olduğunu kaydetti.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, AK Belediyecilik modelinin yerel yönetimde bir çığır olduğunu kaydederek, ‘AK Dava önderimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği ufukta, AK yönetimlerin ortaya koyduğu yerel yönetim üslubu, ülkemiz için şehirleşme noktasında bir milattır. Gerçekleştirdikleri hizmetlerle tarihi dokuyla bugünü buluşturan Belediyelerimiz birer gurur abidesidir’ dedi.

KIŞ TURİZMİ VE PALANDÖKEN VURGUSU

 Palandöken Belediyesinin 2026 Kış olimpiyatları için adaylık sürecini yaşayan Erzurum’un kış turizmi vizyonunu da ifade ettiğini vurgulayan Milletvekili Aydemir, Palandöken ilçesinde kaydedilen pozitif şehirleşme sürecinin AK Belediyecilik anlayışının bir sonucu olduğunu belirterek Başkan Bulutlar’ı kutladı,

AYDEMİR’DEN AK BELEDİYELERE ÖVGÜ

Milletvekili Aydemir, ‘Son 15 yılda sağlıktan eğitime, ulaşımdan turizme kadar her alanda AK reformlarla ciddi bir değişim süreci yaşayan ülkemiz, bölgemiz ve şehrimiz, AK Belediyelerin üstün hizmetleriyle şehirleşme alanında da çağ atlamıştır. Palandöken Belediyemizin güzide yatırımları da bunun ifadesidir. Büyükşehir Belediyemizin önderliğinde Erzurum kentsel dönüşüm bazında da yeni bir sinerji yakalamıştır. Yerel Yönetim kapsamında, Erzurum’a vizyon kazandıran belediyelerimize minnettarız’ dedi.

BELEDİYE OLARAK YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR…

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise, AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir’in ziyaretlerinden son derece memnun olduklarını ifade ederek “ Palandöken Belediyesi olarak şehir merkezimizin nüfusumuzun yarısına hizmet ediyoruz. Hizmetimiz eşit ve hakkaniyetli bir şekil de yürütüyoruz. Büyük ve çok amaçlı yatırımlarımız ile örnek ve referans bir belediye olarak hiçbir borcumuz bulunmamaktadır. Belediye yatırımlarımızdan Yıldızkent bölgesinde ikinci kültür merkezi hızla yükseliyor, İlçe emniyet Müdürlüğünü belediye olarak biz yapıyoruz çok kısa bir süre içerisin de hizmete açılacak bitme aşamasın da, Erzurum’un ilk ve tek Yeni Nikah Sarayı projesi tamamlandı ihale aşamasında, Yeni hizmet binasın da halkımıza hizmet vermeye başladık, dört yeni parklar yapımına başladık, bir yeni yol açma çalışması tamamlanırken bir de yeni cadde açtık. Konuk evleri (taziye evleri) Asfalt, karo, bordür, kilit taş, çevre düzenlemeleri gibi rutin çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25