• BIST 9057.89
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Milletvekili Aydemir’den ESMEK değerlendirmesi

Milletvekili Aydemir’den ESMEK değerlendirmesi
Aydemir, ‘AK davanın yerel yönetim dokusu, halkın talep, beklenti ve tespitleriyle oluşmuştur. AK Yerel Yönetim anlayışı hemen her mesele ve olguda halkın hizmetinde olmayı öngörür. Büyükşehir Belediyemizin ESMEK Yaklaşımı anlayışın başarılı bir ürünüdür’

SEKMEN’E ÖVGÜ
AK Parti’nin ekonomiden sanata, spordan sağlığa hayata dair tüm sahalarda, reformlarla yeni bir sinerji oluşturduğuna dikkat çeken Milletvekili Aydemir, belediyecilik alanında da AK Parti’nin çağdaş bir açılım kaydettiği, Belediyecilikte AK Model oluşturduğunu söyledi. Aydemir, ‘Büyükşehir Belediye başkanımız sayın Mehmet Sekmen’in özverili ve karizmatik çalışmalarıyla Erzurum AK belediyeciliği 24 saat yaşıyor ve bu yaklaşıma minnettar kalıyor’ dedi.
MİLLETVEKİLİ AYDEMİR ESMEK’İN KONUĞUYDU
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı Toplum Merkezi’nin konuğu oldu. Eğitimciler ve kursiyerlerle AK Belediyecilik üzerine sohbette bulunan Milletvekili Aydemir, AK Belediyecilik temelli tespitlerini paylaştı. Milletvekili Aydemir, ‘AK Önderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, her alanda olduğu gibi yerel yönetim alanında da yüce milletimize ufuk kazandırmıştır’ kaydını düştü.
AYDEMİR İL EKONOMİSİ VE ESMEK DEĞERLENDİRMESİNDE BULUNDU
ESMEK Çaykara’da ülke, bölge ve ile dair sosyal ve ekonomik gündemi aktaran Milletvekili Aydemir, Erzurum ekonomisinin dünden bugüne üretim eksenli olduğu, ilin beşeri sermayesi, tecrübeleri, potansiyel ve kaynaklarıyla bölge ekonomisine yön verdiğini hatırlatarak, ESMEK yapılanmasının il ekonomisine nitelikli işgücü kazandırdığı gibi aynı zamanda bölge ekonomisine de ufuk çizdiğini belirtti.
HAL VE İSTİKBALİ İSTİŞARE
Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı nitelemede, ‘ESMEK ‘ler Büyükşehir Belediyemizin müstesna eğitim kurumları. Nitelikli çok sayıda insanımıza ilave donanımlar yüklüyor. Çaykara Şubesini ziyaret edip öğretmenler ve öğrencilerle hali ve istikbali istişare ettik. Öğretmenlerimizin yetkin hallerinden mutlu olduk. ‘ ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25