• BIST 8745.38
  • Altın 2240.79
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1653
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI KORKMAZ’DAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ

MUHTARLAR DERNEK BAŞKANI KORKMAZ’DAN BAŞKAN SEKMEN’E ÖVGÜ
Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz ve kentte görev yapan mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Sekmen, “Bütün sorunlara yetişmek çözüm bulmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hizmetler sınırsız ama imkânlar sınırlı. Ama sınırlı imkânlarla sınırsız hizmetlere cevap vermeye gayret ettik. Bu vesileyle de muhtarlar gününüzü tekrar kutluyorum. İnşallah bu mutlu çalışmayı beraber devam ettireceğiz. Çünkü bizim fahri müfettişlerimiz sizlersiniz” dedi. Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz da, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için bugünümüzü dolu dolu yaşamamıza vesile olduğunuz için Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak muhtarlara bulunduğunuz katkılardan dolayı size teşekkür ederim” dedi. “Mehmet Sekmen Erzurum için bir değer ve markadır” diyen Başkan Korkmaz, şunları kaydetti: “Rabbim Başkanımızı başımızdan eksik etmesin. Mehmet Sekmen’den iş isterken büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü biz istedikçe başkanım şurayı yapalım dedikçe Başkanımız halkımızın refahı ve mutluluğu için bütün imkânları mahallelerimize seferber ediyor. Rabbim sizden razı olsun. Mehmet Sekmen yeri geldi bakan oldu okullarımızla ilgilendi, yeri geldi müftü oldu camilerimizle ilgilendi. Mehmet Sekmen yeri geliyor ilçe belediye başkanı oluyor. İlçe belediyelerinin sorumluluklarında olan yerleri bile hiçbir ayrım gözetmeksizin yaptırıyor. Belediye Başkanımızın muhtarlarımıza gösterdiği bu ilgi ve alakadan dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Ve şunu söyleyeyim. Ben Ankara’nın yönetim kurulu üyesiyim. Otuz ildeki belediye başkanlarının içinde Mehmet Sekmen gibi sabahın yedisinde teşkilatını toplayarak muhtarlarla toplantı yapan Belediye Başkanı görmedim.”

 

“DİNİMİZDE GIYBET HARAMDIR”

Erzurum Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz, gıybetin İslam dininde haram olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şunu da söyleyeyim 81 tane ildeki muhtarlar toplantısına katıldım. Muhtarlar Büyükşehir Belediyelerinin kapılarına bile yanaşamıyorlar. Eskiden bir memur zihniyetiyle saat beş olduğunda belediyelerin kapıları kapanırdı ama ben bu belediye başkanıyla saat gecenin on birinde burada toplantı yaptığımı bilirim. Yani bizim belediye başkanımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bu şehirde gece gündüz çalışan bir kişi illa ki birilerini karşısına almıştır. Şimdi diyorlar ki Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bütçesi bitmiş. Belediyenin kasasında mı oturuyorlar nereden biliyorlar belediyenin parasının bittiğini anlamış değiliz. Dedikodu ve gıybet haramdır. Hucurat Suresi’nin 12. ayetinde Cenab-ı Hak, ‘Gıybet etmeyiniz’ diye emrediyor. Ayıptır, günahtır her insan her konuda dedikodu yapıyor gıybet ediyor. Diyorlar ki Mehmet Sekmen Erzurum’da evler yapmış inşaat işine girmiş. Diyorlar Belediye sayesinde Erzurum’da ev fiyatları tavan yaptı. Hâlbuki bu doğruyu yansıtmıyor. Allah’tan korkun yahu Belediye sayesinde bu şehirde 70 milyardan ev satılıyor. Ve Mehmet Sekmen’in yaptığı evlerin çoğu hak sahiplerine verilen evlerdir. Bir başkan düşünün ki muhtarlara bu kadar güler yüzle davransın, onları karşısına alıp dinlesin, halk için millet için gece gündüz demeden çalışsın. Başkanımızdan biz razıyız Allah razı olsun.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25