• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

MÜSİAD ÜYELERİ DOST MECLİSİ’NDE BULUŞTU

MÜSİAD ÜYELERİ DOST MECLİSİ’NDE BULUŞTU
DOST MECLİSİ’NDE SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi üyeleri, Dost Meclisi’nde bir araya geldi.

Geride bıraktığımız Ocak ayının son haftasında yapılan 11. Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyerek 2 yıl daha MÜSİAD Erzurum Başkanlığı’na getirilen Taner Bayır, yeni yönetim kurulu ve MÜSİAD üyeleri ile ‘Dost Meclisi’nde bir araya geldi. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Erzurumlu İş Adamı Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şeker’in de katıldığı yemekli Dost Meclisi toplantısında; iş adamları, başta Cazibe Merkezi Programı olmak üzere il de karşılaştıkları sorunları dile getirdiler. Ayrıca yapılabilecek yeni iş alanları üzerinde de duran iş adamları, mevcut sorunların giderilmesi için AK Parti İl Başkanı Öz’den destek isterken, Başkan Bulutlar’dan da ilçe sınırları içerisinde yatırım yapmak isteyen iş adamlarına yardımcı olmasını istediler.    

BAŞKAN BAYIR: EL BİRLİĞİ İLE YATIRIMA,İSDİHDAMA VE KALKINMAYA DEVAM

Bu arada MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır, üyelerin sorunları başta olmak üzere Erzurum’da ki iş adamlarının karşılaştıkları problemlerin çözümü konusunda ilgili Bakanlıklar ve kurumlarla görüştüklerini bildirdi.

Başkan Bayır, “Bize iletilen bütün sorunların giderilmesi için gerek ilgili Bakanlıklar gerekse ilgili kurumların üst düzey yöneticileri ile görüşüp sorunlarımızı aktarıyoruz. Bir çok konuda ki problemler, Bakan, Bakan Yardımcısı ya da diğer üst düzey yöneticilerimizin daha yanından ayrılmadan çözüme kavuşturulduğunu ifade etti. Zaman zaman yaşadığımız bazı yerel bürokratik sorunların aşılması için azami gayret sarf ediyoruz. Bu konuda da görüştüğümüz ilgili yerel yöneticilerimiz sorunların çözümü noktasında sağ olsunlar gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. İş adamı, bürokrasisi, siyasetçisi ile inşallah el birliğiyle sorunları aşarak; başta Erzurum olmak üzere, Türkiye’mizin kalkınmasında elimizden geleni bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada yapacağız. Yatırıma, istihdama ve kalkınmaya devam edeceğiz. ” diye konuştu.

SİYASİ VE BÜROKRATLARDAN ‘ÇÖZÜM’ SÖZÜ

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise yatırım yapmak isteyen iş adamlarına her zaman kapılarının açık olduğunu belirtirken, İl Başkanı Mehmet Emin Öz’de yatırımcı iş adamlarının her zaman yanında olduklarını, sorunların aşılması noktasında ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

AKŞEKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ ŞEKER’DEN YATIRIM SÖZÜ

Dost meclisi toplantısında Ali Şeker hayat hikayesinin yanı sıra ticaretteki tecrübesi ve başarısının sırlarını paylaştı.

Sıcak bir ortamda geçen  toplantının ardından MÜSİAD Erzurum Başkanı Taner Bayır, Karayazı, Tekman ve Karaçoban’da 30 dan fazla Kur’an Kursu yaptıran ve değerlerimize ciddi katkı sağlayan hayırsever iş adamı Ali Şeker’e teşekkür ederek plaket verirken Şeker’den Erzurum’a da yatırım yapması konusunda söz aldı. Akşeker grubunun Erzurum’da yapacağı yatırımların siyaset ve bürokrasideki işlerin takibi için Erzurum MÜSİAD olarak her türlü desteği vermeyi taahhüt etti. Bayır, plaketi Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz ile birlikte takdim etti. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25