• BIST 9745.02
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

MUSTAFA ILICALI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

MUSTAFA ILICALI ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Pasinler, Köprüköy ilçe ziyaretleri gerçekleştirirken şehir merkezinde de birkaç programa katıldı.

Erzurum Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Mustafa Ilıcalı, Pasinler ilçesinde partililer ve halkla bir araya geldi. Meclisteki devam eden çalışmaları Pasinler halkı ile paylaşan Ilıcalı yaşlı dedelerle bol bol sohbet etti. Prof.Dr. Ilıcalı Hınıslı bir vatandaşın 125 yaşında ki hastası için taleplerini not alarak vatandaşın isteğini gerçekleştirmek üzere yetkilileri aradı.  

Pasinler ziyaretini tamamlayan milletvekili Ilıcalı Ak Parti Köprüköy ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Köprüköy’ün ilk belediye başkanı olan Yasin Yıllar danışma meclisinin onur konuğu olarak katıldı. Yasin Yıllar siyasi tecrübelerini partililerle paylaştı.  Ilıcalı ilçe halkının sorunlarını dinleyerek Kayabaş, Alaca, Eyüpler ve Ağcaşar köy yolları ile ilgili çalışmalar yapılması için ilgili makamlar ile görüştü.

Palandöken Nisan ayı danışma meclisi toplantısına katıldıktan sonra önemli bir eğitim projesinin gerçekleşmesinde nacizane emeği olan Ilıcalı, İslami İlimler Akademisi Dev Külliye Projesi’nin temel atma törenine Cübbeli Ahmet hoca , Milletvekili İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile birlikte katıldı.

Mustafa Ilıcalı temel atma töreninin ardından Büyükşehir Belediye Erzurum Spor’un şampiyonluk maçına katıldı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen , Büyükşehir Belediye Erzurum Spor kulübü başkanı Avukat Ali Demirhan, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu ve Orhan Deligöz Mehteran marşı ile hep birlikte Erzurum Spor’un evinde kupa kaldırdılar.

Daha sonra milletvekili Ilıcalı Şehirder’de Başbakanlığın özenle hazırladığı Uluslararası Öğrenciler Akademisi programında Türkiye’nin ulaşım tarihini ve günümüzde ulaşımla ilgili yapılan yenilikler üzerine farklı ülkelerden gelen öğrencilere konferans verdi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25