• BIST 9524.59
  • Altın 2498.54
  • Dolar 32.5928
  • Euro 34.7112
  • Erzurum 10 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Müzeyyen Senar Hayata Veda Etti

Müzeyyen Senar Hayata Veda Etti

Türk Sanat Müziği sanatçısı Müzeyyen Senar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Türk Sanat Müziği'nin en güçlü seslerinden olan ve bir süredir hastalıklarla savaşan 97 yaşındaki Müzeyyen Senar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayata veda etti.

YOĞUN BAKIMDA TEDAVİ EDİLİYORDU

Zatürre teşhisiyle 2 Şubat'ta Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Senar'ın tedavisi yoğun bakım ünitesinde tedavi ediliyordu.

Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Senar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde hayata veda etti ve hayranlarını hüzne boğdu.

"ANNEMİ KAYBETTİK"

Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl, annesinin bu sabah yaşamını yitirdiğini bildirdi. Işıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zatürre teşhisiyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında tutulan annesinin bugün sabah 07.30 sıralarında vefat ettiğini kaydetti.

2 ŞUBAT'TA HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Urla ilçesindeki yaşlı bakımevinde bulunan ve 15 Ocak'ta Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Senar, burada 13 gün süren tedavisinin ardından taburcu edilmişti. Senar, 2 Şubat'ta tekrar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

AKDOĞAN: ÖNEMLİ BİR İSMİ KAYBETTİK

Öte yandan CNN TÜRK'te Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi programına katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan Müzeyyen Senar'ın acı kaybını canlı yayında aldı, ailesine ve Türk halkına baş sağlığı diledi.

Yalçın Akdoğan, "Türk Sanat Müziği çok önemli bir ismini yitirdi. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine ve Türk halkına baş sağlığı diliyorum." dedi.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25