• BIST 9079.97
  • Altın 2310.031
  • Dolar 32.3414
  • Euro 35.0801
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Orhan Deligöz: Hain Saldırıyı Esefle Kınıyorum

Orhan Deligöz: Hain Saldırıyı Esefle Kınıyorum
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, 1 Kasım seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatını ziyaret Orhan Deligöz, partililerle gündemi değerlendirdi. Ankara’da meydana gelen bombalı saldırının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik hain bir saldırı olduğunu belirten Deligöz, her zaman tekrarlanan senaryoların yine seçim öncesi tekrarlandığını söyledi.

Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Deligöz, “Hunharca yapılan bu saldırı bölünmez bütünlüğümüze yapılmış bir saldırıdır. Terörün dini, dili ve rengi yok. Tek bir amacı var oda kan dökmek. Türkiye 40 yıldır bu tür hain saldırılara maruz kalmış bir ülke, bütün bu hain saldırılara karşı dim dik ve yıkılmadan ayakta duran bu milleti bu tür terör saldırıları ile sindiremezler. Biz tek vücut olduktan sonra birlik ve bütünlüğümüze yapılan bu saldırılar hedefine ulaşmayacaktır. Hain saldırılarda şehit olan ve hayatını kaybedenlere  Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” diye konuştu

Diyarbakır-Hani karayolunu kesen bölücü terör örgütünün açtığı ateş sonucu, eşi ve çocuğuyla birlikte görev yaptığı Hani ilçesine giden polis memurumuz Salih Eroğlu şehit oldu. Şehidimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı diliyorum.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda bulunan vatandaşların istek ve temennilerinde dinleyen Deligöz, 1 Kasım seçimlerinde kendisini meclise gönderecek olan her vatandaşın istek ve sıkıntılarını çözüme kavuşturmak için çalışacağını belirtti. Yasama görevinin yanında vekili olduğu Erzurumluları her platformda temsil görevini layıkıyla yapacağını dile getiren Deligöz, 13 yıllık AK Parti iktidarının bölge ve Erzurum’a yaptığı yatırımlardan bahsederek, 1 Kasım seçimlerinde ara verilen istikrarın devam ederek Türkiye’nin hızlı büyümesinin devam edeceğini kaydetti.

Aziziye İlçesi Hurdacılar sitesi esnafını da  ziyaret eden Orhan Deligöz, esnaf ile sohbet etti. Şehir merkezine uzak olmalarından dolayı dert yanan esnafa Deligöz, belediyenin bunula ilgili çalışmasının olduğunu ve yakında bu sorunun çözüleceğini söyledi.

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun esnafea yönelik olarak vaatlerini hatırlatan Orhan Deligöz, "Esnafa 30 bin lira faizsiz kredi desteği. Emek yoğun sektörlerde, sembolik bir kira bedeliyle, Anahtar teslimi karşılıksız fabrika binası yapılacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere, proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız hibe. Sera modernizasyonu için faizsiz kredi. Seralara elektrikte, ticarethane yerine sulama suyu fiyatı uygulanacak" diye konuştu.

Öte yandan Ilıca Şeker Fabrikasına geçen Deligöz,  fabrika çalışanlarıyla birlikte öğle yemeğinde bir araya gelerek sohbet edip fabrikada üretimi yerinde izledi. Nakliyeciler sitesine geçen Deligöz, esnafın sıkıntılarını dinledi onlarda şehire uzak olmaktan dolayı dert yandı. Dadaşkent’te esnaf ziyareti gerçekleştiren Deligöz, esnaf sıkıntılarını dinledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25