• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ 75’İNCİ PARKINI YAPTI…

PALANDÖKEN BELEDİYESİ 75’İNCİ PARKINI YAPTI…
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mahallelere inşa edilen sosyal alanlar ve çocuk oyun parkı çalışmalarının önemine vurgu yaparak Palandökeni modern bir kente dönüştürme yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Sosyal alan ve çocuk oyun parkı gibi çalışmaların tamamlandığı Yunus Emre Mahallesi Kayakyolu öz korkmaz sitesi bölgesini ziyaret eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yapımı tamamlanan sosyal tesis ve çocuk oyun parkında incelemelerde bulundu. Palandöken İlçesine bağlı Kayakyolu bölgesinde tamamlanan ve yapımı devam eden Şehitler Parkının 2. ve 3. Etap çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Bulutlar,” İlçe genelinde birçok mahallede her alanda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Mahallelere modern bir kimlik kazandırmak için alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız kapsamında çocuk oyun alanları, sosyal tesisleri, çevre düzeni ve park bahçesi ile çok özel mekânlar inşa ediyoruz. Modern bir geleceği inşa etmek ve ilçedeki nüfus yoğunluğunu ev ortamından dışarıya taşımak için güvenli, temiz, sağlıklı, huzurlu ortamlar oluşturmak adına bu tür çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. Bugün itibariyle 2009 yılından bugüne yani 8 yıl içerisin de ilçemize toplamda 75 park, oyun alanı ve sosyal tesis inşa ettik. Bu oyun parklarımız da ve sosyal tesislerimizde mini futbol sahaları, voleybol sahaları, basketbol sahaları, fitness alanları, yürüyüş parkurları, kamelyalar, oturma bankları, zemini kauçuk ile kaplanmış çocuk oyun grupları yerleştirildi. Ayrıca çevre düzenlemesin de parklarımız adeta küçük bir botanik bahçesini andırsın diye de birçok çeşit yetişkin ağaç, çiçek dikim ile birlikte çimlendirme yapılarak kullanıma hazır hale getirildi” dedi.

 Mahalleliler Yapılan Hizmetlerden Memnun Mahallelerde devam eden sosyal alanlar ve çocuk oyun parkı çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da olumlu karşılanıyor. Mahallelerin modern bir sosyal alanlara ve çocuk oyun parklarına kavuşmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar ise çalışmaların gerçekleşmesinde emeği bulunan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25