• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ EFKAN ALA KÜLTÜR MERKEZİN’DE YER ALAN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ EFKAN ALA KÜLTÜR MERKEZİN’DE YER ALAN YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU HİZMETE GİRDİ
Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent semtinde inşa ettiği Efkan Ala Kültür Merkezi içerisinde yer alan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, çocuk havuzu, hamam, sauna ve fitnis salonu hizmete açıldı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sosyal, kültürel, sportif ve çevreye kadar ilçenin batısında ne varsa aynısının doğuda da olacağı yönünde verdiği sözünü hatırlatarak, “Hayata geçirdiğimiz yatırımlarla ilçenin doğusunun da yani Yunus Emre Mahallemizde ilk inşa ettiğimiz Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ve Spor Kompleksinin ardından ikinci kültür merkezimizi ilçemizin batısı olan Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallemizde Efkan Ala Kültür Merkezimizde inşa ederek milletimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

PALANDÖKENLİLERİN İHTİYACINA CEVAP VEREBİLECEK MODERN BİR TESİS

Yapılan çalışmaların hem sosyal hem de hizmet belediyeciliğin gereği olduğunu vurgulayan Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar, “Bizim belediyecilik anlayışımızda hiç şüphesiz hizmet belediyeciliği çok önemli yer tutar; ama bir o kadar da kültürel ve sosyal belediyeciliğe de çok önem veriyoruz. Üzerinde bulunduğumuz tesiste neler var çocuklar için ayrı yetişkinler için ayrı yarı olimpik yüzme havuzları var. Hamam, sauna, fitnis salonu, meslek ve el becerisi kazandırılacak derslikler, konferans salonu, sergi salonu ve kafeteryamız var. Erzurumluların ve ilçe sakinlerimizin de gelip burada hoşça vakit geçirebilecekler bir kompleks haline dönüştürdük. Hamdolsun gören hayran kalıyor çok beğeniyorlar, bizde diyoruz ki Palandöken ve Erzurum halkı hizmetin en güzeline layıktır” diye konuştu.

HERKESİ BU TESİSLERE BEKLİYORUZ

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunu hizmete açıldığını hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar “Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz Çarşamba günü itibari ile vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Vatandaşlarımızdan güzel bir teveccüh var. Bizler burada özellikle genç arkadaşlarımızın farklı yerlere gitmeme açısından Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu çok önemli buluyorum. Gençlerimizin hijyenik bir ortamda rahat spor yapabileceği bir alan oluşturmanın yanı sıra yediden yetmişe herkesin hoşça vakit geçirebileceği bir sosyal ve kültürel tesis oluşturduk. Tabi belediye tarafından yaptırılan ve Palandöken’de ilk olması ve ilkleri de AK Parti tarafından gerçekleştirmemiz bizim için önemli ve mutlu edici. Kompleksimizde hem yüzme hocamız hem de cankurtaran eğitimini almış olan arkadaşlar burada görev yapmakta. İlçemize kompleksimiz hayırlı olsun. Tesis haftanın her günü sabah 8:30‘dan akşam 4:00’e kadar bayanlara ve Akşam saat 5:00‘den gece 01:00’e kadar erkeklere hizmet verecek. Önümüzdeki günler de taleplere göre gün ve saat belirlemesi yeniden düzenlemeler yapılacak” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25