• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ HEDİYE ETTİ
Palandöken Belediyesi, eğitime destek olmaya devam ediyor.

Palandöken de ilkokula yeni başlayan tüm öğrencilere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim seti dağıtıldı. Palandöken Belediyesi okulların açıldığı ilk günde ilçede bulunan 32 ilkokulda 3 bin ilkokul 1. Sınıf öğrencisine içeriği dolu dolu olan eğitim setini dağıttı.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, bu anlamlı günde Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ile birlikte Maksut Efendi Mahallesinde Maksut Efendi İlköğretim İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri ile buluşarak kendisi eğitim setini çocuklara hediye ederek mutluluklarına ve heyecanlarına ortak oldu. Yeni eğitim öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere, velilere hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Bulutlar, “Palandöken Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ancak önceliklerimiz arasında eğitim önemli bir sırada yer alıyor. Çünkü eğitimi önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi ve kaliteli eğitimi almaları için adeta seferberiz. İlköğretim Haftasında okullarımızın açıldığı bu günde anlamlı bir etkinliğe imza attık. Palandöken İlçemizde 32 ilkokulumuzda eğitim ve öğretime yeni başlayan 3 bin minik 1. Sınıf öğrencimize içeriği dolu dolu olan ihtiyaçlarının karşılandığı eğitim seti hediye ediyoruz. Ailelerimiz hediyemizle çocukları için ek bir kaynak almak durumunda kalmıyor. Bu anlamlı günde hem ailelerimize bir destek hem de çocuklarımızın bu mutlu günlerine mutluluk kattığımızı düşünüyoruz. Eğitim anlamında yine bugün İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışarak gerek okullarımızın fiziki yapısını iyileştirmekteyiz ve araç gereç ihtiyaçlarına, peyzaj gibi çevre düzenlemelerine kadar ilçemizde tüm okullarımıza her yıl olduğu gibi bu yılda destek vermeye devam ediyoruz. Ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımız için ilçemizde eğitime desteklerimiz artarak devam edecek. 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Erzurum’umuza ve Palandökenimize hayırlı olsun” dedi.

GAZİOĞLU, BAŞKANIMIZ EĞİTİM AŞIĞI BİR EĞİTİMÇİ

Eğitime desteklerinden dolayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlara teşekkür eden Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ise, “2016-2017 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun. Öğrencilerimize başarı diliyorum. İdareciler olarak çocuklarımızın başarıları için hep yanlarında olacağız. Okullarımızın açıldığı ilk günde Belediye Başkanımız anlamlı bir çalışma yaparak ilçede tüm 1. Sınıfa başlayan çocuklarımıza eğitim seti hediye etti. Başkanımız eğitim aşığı olan bir eğitimci ve güzel insan. Ortaya koyduğu çalışmalarla bu özelliğini daima yansıtıyor. Birlikte çalışarak çocuklarımızın başarısını, okullarımızın eğitim kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Erzurum’umuza ve Palandökenimize yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Öğrencilere eğitim seti dağıtım törenine Belediye Başkanı Orhan Bulutlarını yanı sıra Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim müdürleri, Okul Müdürü Ahmet Yıldız ve öğretmenler katıldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25