• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Palandöken Belediyesi Personeline sosyal denge zammı

Palandöken Belediyesi Personeline sosyal denge zammı
Palandöken Belediyesi ile Bem-Bir-Sen arasında sosyal denge zammı sözleşmesi imzalanırken, çalışanların ücretlerine 2017 yılı için yüzde 10’luk bir iyileştirme sağlandı.

Palandöken Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği (Bem-Bir-Sen) arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. Palandöken Belediyesi'nde gerçekleştirilen imza törenine, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Başkanı Yardımcısı Zafer Bülent Engin, Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar, Şube Başkan Yardımcıları Mensur Akdemir, Ali Rıza Aksoy katıldı.

İmza töreni ardından konuşan Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Sunar, " Palandöken Belediyesi'nde her şeyi ile bir ekip ruhu var. Palandöken’e hizmet eden bir ekip var. Bu anlamda gurur duyuyorum. Başkanımızı yıllardır tanıyorum.  Belediyeciliği çok iyi bilen tecrübeli,  birikimli bir başkanımızdır. Hiçbir problem yaşamadık işveren olarak gereğini yerine getirmiştir. Sendikam adına kendisine bir kere daha teşekkür ediyorum. " dedi.

Sözleşmenin Palandöken'e, çalışanlara, belediyeye hayırlı, uğurlu olmasını dileyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar," Palandöken’e hizmet etmek bizlere gurur ve onur verici. Bu şehre hizmet edecek çalışma arkadaşlarımızın huzuru, şehre iyi hizmet sunmak için ana unsurdur. Biz göreve geldiğimizden bu yana personelimizin durumunda birçok iyileştirmeleri yaptık. Sosyal Denge Sözleşmesi bunlardan biridir. Önce personelimiz huzurlu olacak ki kaliteli hizmet versin. Her geçen gün Palandöken’e verilen hizmetin kat sayısı artıyor. Palandöken İlçemiz modern ve yaşanabilir bir kent haline geliyor. Bugün Palandöken Belediyesi’nde çalışan memur personel arkadaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için BEM-BİR-SEN ile protokole imza attık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25