• BIST 8990.32
  • Altın 2291.731
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0657
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİN DEN OLİMPİK HAVUZ

PALANDÖKEN BELEDİYESİN DEN OLİMPİK HAVUZ
Palandöken Belediyesi, eğitim ve kültür yatırımlarının dışında sağlık ve spor yatırımlarına da ağırlık veriyor.

Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent’te inşa edilen İkinci Kültür Merkezi’nde Erzurum’u yarı olimpik bir yüzme havuzu ile birlikte hamam, sauna ve bir de fitness salonuna kavuşturacak.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yarı olimpik yüzme havuzu ile birlikte paralel olarak planlanan hamam, sauna, kafeterya ve fitness merkezinin kısa bir süre sonra Erzurum’un hizmetine sunulacağını belirterek, “Palandöken ilçemiz Erzurum’un cazibe merkezi olmaya devam ediyor.” dedi.

 OLİMPİK YÜZME HAVUZU, HAMAM VE SAUNA…

 Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Spor Kompleksi’nin hizmete girmesinin ardından ikinci bir merkezi de Yıldızkent’te konuşlandırdıklarını anımsatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bu merkezimizin içerisinde diğerinden farklı olarak spor ve sağlık donatılarımız bulunuyor. Bunlardan en önemlisi ise, yarı olimpik yüzme havuzu projemizdir. İkinci Kültür Merkezi’mizin içerisinde hizmet verecek olan yarı olimpik yüzme havuzumuzu tamamladık. Projenin bu bölümüne ilaveten hamam, sauna ve bir de fitness salonu ihdas ettik. Söz konusu sağlık ve spor yatırımı, Palandöken ilçemizle birlikte Erzurum’un da hizmetinde olacak. Böylece ilçemiz Erzurum’un yeni çekim alanı haline gelecek” diye konuştu.

HALKIMIZIN TALEPLERİNİ DİKKATE ALIYORUZ

Öte yandan Başkan Bulutlar, yarı olimpik yüzme havuzunun hizmete başlamasıyla birlikte yeni dönem kurslarında da yeni bir planlamaya gideceklerini belirterek, “Yarı olimpik yüzme havuzumuzda çocuklarımıza ve gençlerimize yüzme eğitimleri de vermeye başlayacağız. Çünkü vatandaşlarımızın bizden bu yönde beklentileri var. Zaten yüzme havuzu projemizi de, ilçe sakinlerimizin bu yöndeki taleplerini dikkate alarak hayata geçirdik. Proje tamamlanınca yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, kafeterya ve hamamımız eşzamanlı olarak hizmet vermeye başlayacak” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25