• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Erzurum 11 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DE EFKAN ALA’YA VEFA

PALANDÖKEN BELEDİYESİN’DE EFKAN ALA’YA VEFA
Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent’te yaptırılan Kültür Merkezi’ne Efkan Ala’nın ismi verildi.

Karar, Palandöken Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alındı. 17-25 Aralık sürecinden sonra üstlendiği kritik görevle Türkiye’nin gündem ismi olan ve FETÖ ile mücadelede sergilediği performansıyla göz dolduran İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın ismi, Palandöken Belediyesi tarafından yaptırılan ikinci kültür merkezine verildi. Palandöken Belediye Meclisi’nde alınan kararla Yıldızkent’te konuşlandırılan yatırımın adı Efkan Ala Kültür Merkezi olacak.

BULUTLAR AÇIKLAMA YAPTI

 Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum’un yetiştirdiği başarılı bir bürokrat ve siyasetçi olan Efkan Ala’nın, Türkiye’ye önemli hizmetler verdiğini kaydetti. Ala’nın 17-25 Aralık sürecinden 15 Temmuz hain darbe girişimi ve sonraki süreçte üstlendiği rolle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir an olsun yalnız bırakmadığını ve milletin gönlünde taht kurduğunu ifade eden Bulutlar, “Bu millet kendine hizmet eden hiçbir evladını unutmamıştır, unutmayacaktır. Bunlardan birisi de, Erzurumlu oluşuyla iftihar ettiğimiz Sayın Efkan Ala’dır. Efkan Bey’in ismini ikinci kültür merkezinizde yaşatacak olmak, bizim için de bir ayrıcalıktır” diye konuştu.

 HER İKİSİ DE HİZMET YUVASI

 Başkan Bulutlar, Yunus Emre’de daha önce yaptıkları kültür merkezi ve spor kompleksine de Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adını verdiklerini hatırlatarak, “Her iki yatırımımız da isimleriyle müsemma olarak millet için hizmetin adresi olma niteliği taşımaktadır” ifadelerini kullandı. Bulutlar, yapımı tamamlanan Efkan Ala Kültür Merkezi’nin de kısa bir süre sonra hizmete açılacağını belirterek, “İçerisinde konferans salonundan olimpik yüzme havuzuna, derslik ve atölyelerden, hamam ve saunasına varıncaya kadar ilçe sakinlerimize çok geniş kullanım imkanları sunan kültür merkezimizin kapılarını yakında açıyoruz. Kültür Merkezimiz Erzurum’a, Sayın Efkan Ala’nın ismi de, kültür merkezimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25