• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA YENİ BİR HİZMET…

PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA YENİ BİR HİZMET…
Palandöken Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda yeni bir hizmet anlayışına imza atarak site ve apartman bahçelerine asfalt serme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Palandöken İlçesin de birçok cami ve okul bahçesine asfalt ve kilit taşı çalışması yaparak çevre düzenlemesi gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“ 26 Mahalleden oluşan Palandöken ilçemizin her mahallesi bizim için önemli ve değerlidir. İlçemizi, en çok emeklinin yerleşim yeri olarak görülmektedir. Daha önce belediyemizin almış olduğu bir karar gereği site, apartman gibi vatandaşa ait bahçe alanlarına asfalt döküm işleminin yüzde 60 vatandaştan olmak üzere yüzde 40 belediyemiz tarafından karşılanırdı. Fakat gördüm ki bu uygulamamızdan vatandaşlarımız istediği gibi yararlanamamaktadır. Emekli olmaları gelir durumları da göz önünde bulundurularak aldığımız yeni bir kararla yaz sezonu boyunca Palandöken Belediyesi olarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusun da daha fazla esnek davranılarak site ve apartman bahçelerine standartlara uygun asfalt serimi çalışmalarımız mevsim elverişli olduğu sürece devam edecek. Daha önce ilçemizde okul, cami gibi birçok kurumumuzun bahçe ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdik. Bu uygulamamızı ilçemizin merkezi konumun da olan Yenişehir semtinde start verdik. Tüm ilçe merkezindeki bölgelerimize yayarak vatandaşlarımızın oturduğu site ile bina bahçeleri ve yangın yollarını da kapsayacak şekilde  bu yaz ve önümüzdeki yaz sezonun da da asfalt dökümünü sürdüreceğiz.” diye konuştu.

HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK…

Yeşil ile bütünleşmiş moderin, çağdaş kent mimarisiyle bölgesin de örnek ilçe olma yolun da emin adımlarla yoluna devam etmesi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Bulutlar,“ 2009 yılından beri aldığımız önemli kararlar ile attığımız ciddi adımlarla yoğun nüfus artışına rağmen gecekondulaşmaya ve imarsız yapılaşmaya asla müsaade etmedik. Bu hızlı kentleşmeye paralel olarak belediye hizmetlerinin aksamadan yürütülmesi normal şartlarda imkânsız. Fakat bizler göreve geldiğimiz günden bu yana tüm çalışmalarımızı özverili bir şekilde yerine getirdik. Gece, gündüz hafta sonu demeden çalıştık ve hizmetlerin aksamadan devam etmesini sağladık. Bu çalışmalardaki en önemli ayrıntı halkımızla ve mahalle muhtarlarımızla sürekli iletişim içinde olmamızdır. Bir mahallemizde yol sorunu ön plandayken diğer mahallemizde kaldırım veya park çalışması öne çıkıyordu. Bizler bu veriler doğrultusunda titiz bir çalışma yaparak, kültürel faaliyetten, sportif faaliyete, eğitimden, sosyal belediyeciliğe, asfalttan kaldırıma, ağaçlandırmadan parklara kadar yapılması gerekli tüm uygulamaları olması gerektiği şekilde çok şükür yerine getirdik. Bu yaz sezonun da Palandöken Belediyesi olarak planlanan projeler hayata geçirilerek en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulacaktır inşallah” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25