• BIST 9444.25
  • Altın 2498.384
  • Dolar 32.5863
  • Euro 34.7995
  • Erzurum 19 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN ATLETLERİ KROS LİGİNDE FIRTINA GİBİ ESTİ….

PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN ATLETLERİ KROS LİGİNDE FIRTINA GİBİ ESTİ….
Türkiye Atletizm Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi 1. kademe yarışları Samsun’un ev sahipliğinde Canik Doğu park da yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi 1. kademe yarışları Samsun’un ev sahipliğinde Canik Doğu park da yapıldı.

Palandöken Belediyespor Kulübü Atletizm Takımı, küçük erkekler de takım üçüncüsü, Yıldız Erkekler de takım ikincisi, Yıldız Kızlar da Takım birincisi olurken ferdi yarışlar da kızlar da Kübra Alper ikinci ve Ceren Kabak üçüncü alarak takım halinde ilk üçe giren sporcularımız 20 Kasım 2016 tarihinde Rize’de Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi Küçükler, Yıldızlar 2. kademe yarışlarına katılma hakkı kazandılar.

Başarılı bir yarışma çıkardıklarını ifade eden Atletizm Takımı Antrenörü Ali Haydar Kanber,” Doğu Karadeniz Bölgesel Kros Ligi 1. kademe yarışları Samsun’un ev sahipliğinde Canik Doğu park da yapıldı. Gerçekleştirilen müsabakaya, 7 ilden 268 sporcu katılım oldu. Yarışmalar küçük kızlar 1.500 metre, küçük erkekler 2 bin metre, Yıldız kızlar 2 bin metre, Yıldız erkekler 3 bin metre kategorilerinde yapıldı. Büyük çekişmelere sahne olan yarışmalara takım olarak iyi bir başlangıç yaparak Rize İlin de 20 Kasım 2016 yılın da yapılacak olan ikinci kademe yarışmalara katılmaya hak kazandık. Bizlerin bu başarısını mimarı elbette Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar ve Kulüp Başkanımızdır. Kendilerine Sporcular olarak minnettarayız” diye konuştu. Palandöken Belediyespor Kulübünü her gecen gün çıtasını yükselttiğini ifade eden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” “Bizlere büyük gurur yaşattılar. Palandökenin adını aldıkları başarı ile herkese duyurdular. Sporcularımı yürekten kutluyorum. Başarılarımız asla tesadüf değil. Palandöken Belediyespor Kulüp olarak yaklaşık 10 branşta binin üzerin de sporcumuz var. Tüm sporcularımız kendi alanların da büyük başarılara imza atmıştır. Atmaya da devam edecek çünkü biz çıtayı yükselttik. Palandöken Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanınızdayız’’ diye konuştu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25