• BIST 9079.97
  • Altın 2310.792
  • Dolar 32.3393
  • Euro 35.0674
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN BOKSÖRÜ GÜMÜŞ MADALYA ALDI

PALANDÖKEN BELEDİYESİ'NİN BOKSÖRÜ GÜMÜŞ MADALYA ALDI
Gürcistan’ın Gori Kentin de gerçekleştirilen Uluslararası Genç Erkekler Boks Turnuvası’nda mücadele eden Palandöken Belediyesinin Milli Boksörü Ahmet Otçu (56 )kiloda üç rakibini de devirerek Gümüş Madalyanın sahibi oldu

11 ve 15 Mayıs tarihlerinde Gori Kentin de yapılan Uluslararası Genç Erkekler Boks turnuvasına 17 ülke de 186 sporcu katılırken Erzurumlu Milli Boksör 56 kiloda gümüş madalya kazanan Otçu, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli Boksör Otçu, yaptığı açıklamada emeği geçenlere de teşekkür etmeyi unutmadı. Milli Boksör Ahmet Otçu, “Uzun ve yorucu bir kamp döneminin ardından katıldığımız turnuvadan yüzümün  akıyla çıkmayı başardım. Çok şükür ki bu turnuvada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Öncelikle üzerimde emeği olan Başta Belediye Başkanım Orhan Bulutlara çok teşekkür ediyorum. Yoğun kamp dönemlerinde bizleri yalnız bırakmayan ve yanımızda olan milli takım antrenörlerime ve kendi antrenörüm Gürkan Sönmez’e sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR ”SPORCUMU KUTLUYORUM”

Palandökenli Boksörümüzün elde ettiği uluslararası başarılar ve kazandığı madalya ile ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Son birkaç yıl içeresinde hocalarımızın büyük özveri ve gayretleriyle yetişen Boksörlerimiz bu gün madalyalar alması hepimizi gururlandırıyor. 17 ülkeden 186 sporcunun kıyasıya birincilik için yarıştığı müsabakalarda Ülkenin sporda geldiği son nokta tekrardan kamuoyuna sunulmuştur. Bu turnuvada Milli Boksörlerimiz 12 derece yapılmış Palandöken Belediyesinin Boksörü ise Gümüş madalya alarak bizleri gururlandırmıştır. İkincilik elde ederek gümüş madalya kazanan Palandökenli Milli sporcumuz Ahmet Otçu’yu ve tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25