• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 5 °C

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 2 DE 2 YAPTI.

PALANDÖKEN BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 2 DE 2 YAPTI.
Türkiye Erkekler Voleybol 1.lig, B grubunda mücadele eden Palandöken Belediyespor TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik, deplasmanında aldığı 3-2 lik galibiyetle 2018-2019 sezonun ilk maçında 2 puanla lige başladı.

Palandöken Belediyespor Voleybol takımı  Türkiye Voleybol Erkekler 1. Ligi'nde 2018 - 2019 sezonunun 2. Haftasında   Palandöken Belediyesi  Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu'nda Akkuş Belediyespor’u Ağırladı.

Bu sezon kurduğu iddialı kadroyla ligde üst sıraları hedefleyen Palandöken Belediyespor Voleybol takımı geçen hafta deplasmanda  aldığı galibiyetle kendi saha ve taraftarın karşısında maça çok iyi başladı. Salonu dolduran yüzlerce sporseverin desteğiyle ilk seti 25 - 11 kazanan Mavi Beyazlılar 1 - 0 öne geçti. 2. Sete de hızlı başlayan Palandöken belediyespor  Akkuş Belediyespor’u 25-14 ile geçerek, setler de durumu 2-0’a getirdi. Skorun verdiği rahatlıkla üçüncü sete filenin kartalları maça tutuk başladı bunu fırsat bilen rakibi Akkuş Belediye bir anda 4 farkla öne geçti geriye düşen kartallar toparlanarak beraberliği yakaladı. Karşılıklı alınan sayılarla maça heyecan geldi. Tribünleri dolduran taraftarda sevkli  ve çekişmeli  bir 3.set  izleme şevkini yaşadılar. 3. Seti  28-26 kazanan Palandöken Belediyespor  skoru 3-0 yaparak puanını 5 çıkardı. Koç  Aykut Lale ise’  "Sezonun ilk maçları tüm takımlar için biraz sıkıntı olur. Ama çok şükür biz kazanmasını bildik. Yeni bir takımız ilerleyen haftalarda daha uyumlu bir ekip olacağız. Bizlere sınırsız destek olan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar’a ve Kulüp Başkanımız Zafer Bülent Engin’e minnettarız " şeklinde konuştu.

Karşılaşmayı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Akkuş Belediyespor  yönetimi ,Palandöken Belediyesi Başkan Yardımcıları Zafer Bülent Engin, Nejdet Aydın ve Özel Kalem Müdürü Fatih Savaş izledi. Maç sonrası oyuncuları taraftarlar ayakta alkışladı.

BU SEZON İNŞALLAH EFELER. LİGİNE ÇIKACAĞIZ

Maç sonrası galibiyeti ve sporcuları tek tek kutlayan Mavi Beyazlıların Onursal Başkanı Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, "Sezona üst üste galibiyetle başlamak güzel bir duygu. Bu sezon gerçekten çok iyi bir ekip oluşturduk. İnşallah hedeflediğimiz Efeler. Ligi için ipi göğüsleyeceğiz. Bu başarıyı elde eden takımımıza, yönetimimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Palandöken Belediyespor: Daniel  Vargas, Ali İhsan Heper, Özgür Ramis Ali, Eren Öner, M.Nevzat Güneş, F.Erden Çelikel, Ömer Küçük, Burakhan Tosun, R.Murat Türkmen, Hakan Polat, Abdullah Belik, Caner Demirci, Hakan Ünsün, B.Berkay Tanık

Takım antrenörü Aykut Lale.

Akkuş Belediyesi: Burak, Mehmet, Elasri, Osman, Taha, Mehmet, Furkan, Samet, Alperen, Fazlı, Utku,

Takım antrenörü :Serkan Oğuz

Hakemler:  Ali Erdal Tezer ve Ahmet Oğuzhan Ünal

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25