• BIST 9079.97
  • Altın 2300.464
  • Dolar 32.3187
  • Euro 35.088
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

PALANDÖKEN KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ EĞİTİM VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

PALANDÖKEN KENT KONSEYİ GENÇLİK MECLİSİ EĞİTİM VE KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi eğitim ve kültürel etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kent Konseyi toplantı salonun da düzenlenen programda Peygamber Efendimizin ve Peygamberlerin hayatı anlatıldı.

Pazartesi ve Perşembe günü olmak üzere haftada iki gün ’nü kapsayan Eğitim ve Kültür etkinliğine Erzurum’un tanınmış ve sevilen Eğitimcisi Yasin Şorsu, konuşmacı olarak katıldığı programa Palandöken Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Abdulkadir Pirimoğlu ile Palandökenli gençler katıldı.

Erzurum’un tanınmış ve sevilen Eğitimcisi Yasin Şorsu, gençlere öğütler verdiği konuşmasında, Peygamber Efendimizin hayatının örnek alınması gerektiğini söyledi. Eğitimci Şorsu,” Güzel ve ahlaklı nesiller yetişmesi için çıktığımız bu yolda bir adım atabilmişsek ne mutlu bizlere. Birkaç haftadır Palandöken Kent Konseyimiz de Gençlerimize yönelik haftanın iki günü yaptığımız sohbet programlarımız da Peygamber Efendimizin ve Sahabelerinin hayatı, Peygamberlerimizin tarihi, Dört Halifemizin hayatı, Manevi öncülerimizin hayatı öyküleri, yakın tarih sohbetleri, sosyal ve kültürel konularda soru ve cevap şeklin de sahabetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Katılmak isteyen tüm Erzurumluları bu sohbetlerimize bekliyoruz” dedi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Abdulkadir Pirimoğlu ise yaptığı konuşmada, Gençlik Meclisi olarak gençlerin katılımıyla ilçede çok sesliliğe öncülük ettiklerini söyledi. Palandökenli gençlerin karar alma mekanizmalarında önemli bir rol üstelendiğini vurgulayan Pirimoğlu, “Gerek projelerimiz gerekse fikirlerimizle karar mekanizmalarında etkin rol alıyoruz. Gelecek için aldığımız bu özgüvenle birlikte Palandökenin yarınları için umut olmayı sürdüreceğiz. Bu etkinliklerimizi ve çalışanlarımızda her zaman gençliğin yanında duran imkanlarını gençliğe sunan Palandöken Belediye Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar’ [Bağlantı] a da ayrıca gençlik adına teşekkür ediyorum ” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25