• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Erzurum 2 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi idari personeliyle buluştu

Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi idari personeliyle buluştu
Kurum dışı istişare toplantılarının yanında kurum içi görüşmelerini de sürdüren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, üniversitede görev yapan idari personel ile 15 Temmuz Milli İrade Salonunda bir araya geldi.

Anayasa ve temel insan haklarının gereği olarak üniversite bünyesinde çalışan herkese aynı mesafede olduklarını dile getiren Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı: “Yönetim olarak her bir hocamıza, öğrencimize ve çalışanımıza eşit mesafedeyiz, eşit mesafede olmaya da devam edeceğiz. Adaletli olmaktan asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.
Rektör Çomaklı: “Arzu Ettiğimiz Başarıya Sizlerle Birlikte Ulaşacağız”
Yeni nesil dönüşüm projesini başlattıklarını ifade eden Çomaklı: “Bu projenin bir parçası da sizlersiniz. Görüş ve önerileriniz bizler için çok önemli. Üniversitemizdeki bütün birimleri üstün, kaliteli, evrensel platformda bilime ışık tutabilecek modern, teknolojik ve çalışır hale hep birlikte getireceğiz" dedi.
Atatürk Üniversitesinin tüm dinamik yapılarını harekete geçirdiklerini ifade eden Çomaklı, huzur ve güven ortamını tesis etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Ayrıca Çomaklı; “Liyakat temelinde bizler için önemli olan; çalışan, gayret gösteren, işini layıkıyla yapandır. Bizler üzerimize düşeni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın. Sizlerin de göstereceği üstün performans bizleri daha başarılı kılacaktır. Bu bağlamda sizlere çok değer veriyoruz, bunu sakın unutmayın. Kapılarımız halkımıza, akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve sizlere sonuna kadar açık. Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için elimizden geleni yapacak, sizlerle birlikte yürümeye ve yükselmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Program, Atatürk Üniversitesi idare personelinin sorularıyla son buldu.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25