• BIST 8963.51
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • Erzurum 3 °C
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C

Rektör Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneğinin konuğu oldu

Rektör Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneğinin konuğu oldu
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Erzurum Derneğini ziyaret ederek, yöneticilerle bir araya geldi.

Hafta sonlarını STK, sendika ve dernekleri ziyaret ederek değerlendiren Rektör Çomaklı, İnsan ve Medeniyet Hareketi Erzurum Derneğine misafir oldu. 
Dernek Başkan Fahri Güzel, Atatürk Üniversitesinin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, eğitim ve kültürel anlamda gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı Rektör Çomaklı’ya teşekkür etti. Başkan Fahri Güzel, İMH’nin ve STK’ların gerçekleştirdiği her programa Atatürk Üniversitesinin gönülden destek verdiğini sözlerine ekledi. 
Ziyarette Atatürk Üniversitesi hakkında genel bir bilgi veren ve hedeflerini anlatan Rektör Çomaklı, Üniversite-STK işbirliklerinin kendileri için büyük önem arz ettiğini ifade ederek, bilginin öncelikle değere ve yararlı hizmete dönüşmesi gerektiğini söyledi. 
Rektör Çomaklı: “Yeni Nesil Üniversite anlayışının oturması için çıktığımız bu yolda STK, vakıflar, iş dünyası, dernekler vb. kuruluşlarla gerçekleştirilen işbirlikleri sayesinde başarı sağlayabiliriz. Örgün eğitimdeki 80 bin öğrencimize temas etmek, onlara ulaşmak ve Erzurum’un kadim kültürünü tanıtmak hepimizin öncelikli görevi olmalı. 
Misafir öğrencilerimizin ülkemizi ve şehrimizi tanımaları noktasında ve insanımızın sahiplenme kültürünün yansıtılması açısından İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği (İMH) Erzurum Şubesine belli bir sayıda uluslararası öğrencimizi emanet ettik. Kültür elçimiz olan yabancı öğrencilerimizle, kendi evlatları gibi ilgileneceklerine emin olduğum dernek yöneticilerine şimdiden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25