• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Rektör Çomaklı’dan Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin’e Ziyaret

Rektör Çomaklı’dan Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin’e Ziyaret
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’i Ankara’da ziyaret etti.

Çeşitli etkinlikler kapsamında Başkent’e giden Rektör Çomaklı aynı zamanda birtakım ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin’i ziyaret eden Rektör Çomaklı: “Erzurum, ülkemizin bürokrasisine her zaman önemli insanlar yetiştirmiş bir şehirdir. Değerli müsteşarım da bunun en somut örneklerinden birisini teşkil ediyor. Ziyaret esnasında kendilerine hem çalışmalarımızı anlattık hem de 3. Nesil Üniversite olma yolundaki hedeflerimizi aktardık. AR-GE imkânlarını genişlettiğimizi ve toplumsal sorumluluk projelerinde önemli işlere imza attığımızı ifade ettik. Destek ve burslar ile ilgili iyileştirmelerden, araştırma projelerindeki niteliği artırma çalışmalarına kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunduk. Kendileri de her türlü desteği sağlayacaklarını ilettiler. Biz de kendilerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin: “Rektör Hocamıza bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Bize Erzurum’un havası, muhabbetini getirdi. Atatürk Üniversitesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyor ve oldukça başarılı buluyorum. İlerleyen zamanlarda bu başarının giderek büyüyeceğinden de eminim. Bu vesileyle Sayın Rektörüm Ömer Çomaklı’ya başarılarının devamını diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Tekin, Atatürk Üniversitesi, Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen işbirliği ile gerçekleştirilecek “2023 Vizyonu Işığında Gençlik ve Eğitim” konulu konferans vermek üzere 6 Nisan Perşembe günü saat 17.30’da Atatürk Üniversitesi’nin konuğu olacak.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25