• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • Erzurum 8 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

REKTÖR ÇOMAKLI’NIN YENİ YIL MESAJI

REKTÖR ÇOMAKLI’NIN YENİ YIL MESAJI
REKTÖR ÇOMAKLI’NIN YENİ YIL MESAJI...

15 Temmuz’da FETÖ’nün insanlık dışı kalkışması, Orta Doğu’da yaşanan savaş ve maalesef sonu gelmeyen insanî trajediler gibi bizi derinden üzen, aynı zamanda millet olarak birbirimize kenetlenmemizi sağlayan, birlikteliğimizi pekiştiren, millî ve manevî hassasiyetlerde ortak tavır sergileyebilen bir milletin bireyleri olmanın gururunu taşıdığımız çok önemli olayları art arda yaşadık, yaşıyoruz. Birbirimize dayanarak yaralarımızı sardık. Şehitlerimize, aramızdan ayrılan babalarımızın, annelerimizin, kardeşlerimizin kayıplarına üzüldük, acılarımızı paylaşarak hafifletmeye çalıştık.


2016 yılında yaşanan olumsuzlukların yarattığı menfî tesirleri, birlik ruhu ile büyük ölçüde azalttık. Güç şartlara rağmen iyimser olmaya çalıştık. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen yeni yılda öncelikli temennim, ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, sevginin ve hoşgörünün egemen olmasıdır.


2016 yılını akademik açıdan, uzun zamandır heyecanla üzerinde çalıştığımız 3. Nesil Üniversite anlayışı çerçevesinde tüm mensuplarımızla birlikte imza atacağımız projeleri hayata geçirme çabaları ile kapattık.
Başlayacak olan yeni yılı, kendimizi başkalarıyla değil, sadece geçen yılki kendimizle kıyaslayarak yeni hedefler belirleyeceğimiz taze bir başlangıç için, bir dönüm noktası olarak görüyoruz. 2017 yılı, yeni projelerimizin meyvelerini alacağımız bir yıl olacak. Özellikle üniversitemizin bir dünya üniversitesi olması hedefine yönelik çalışmalara, Ar-Ge ve teknoloji çalışmalarına hızla devam edeceğiz.


Başarılarımızın, uzun vadeli stratejik bakış açımızın, riskleri etkin şekilde yönetirken tüm camiamızın ve paydaşlarımızın çıkarlarını koruma hedefimizin ve kurumsal yönetime verdiğimiz önemin, üniversitemizin yüksek performansına yansımasını hedeflemekteyiz.


Bu vesileyle, başarılarımızı sürdürülebilir kılan, bizleri yıllardır hep daha iyiye ve ileriye taşıyan yöneticilerimize, akademik personelimize, öğrencilerimize, çalışanlarımıza ve paydaşlarımıza teşekkürü borç biliyorum.
2017’nin tüm dünyada barış ve kardeşlik duygularının ön planda olacağı, hoşgörü kültürünün benimseneceği bir dönemin de milâdı olmasını temenni ediyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle Aziz milletimizin, Atatürk Üniversitesi Âilesi’nin yeni yılını tebrik ediyor, Cenâb-ı Allah'tan huzur ve esenlik içinde geçecek bir sene ve muvaffakiyetler diliyorum.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25