• BIST 9693.46
  • Altın 2507.88
  • Dolar 32.5754
  • Euro 34.7621
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Rektör Ömer Çomaklı Fakülte İncelemelerini Sürdürüyor

Rektör Ömer Çomaklı Fakülte İncelemelerini Sürdürüyor
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ve yönetimi, fakülte ziyaretlerine devam ediyor.

Üniversitenin tüm birimlerini gezerek yerinde inceleme yapan Rektör Çomaklı, dekanlar ve akademisyenle toplantı yaparak bilgi alışverişinde bulunuyor.

Çomaklı ziyaretler kapsamında, Diş Hekimliği, Fen, Eczacılık, Turizm, Güzel Sanatlar, İletişim, Veteriner ve Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi ile Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu’nda öğretim üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette birimlerin sosyal ve fiziki yapılarını yerinde inceleyen Çomaklı, Turizm Fakültesi’ni ziyareti sırasında yeni bölümlerin de açılışını yaptı. Öğrencilerin, eğitim kalitesinin artırılması ve eksikliklerin giderilmesi için yönetim olarak gerekenlerin yapılacağını dile getiren Prof. Dr. Ömer Çomaklı, bu ziyaretlerin gelecekte de devam edeceğini söyledi.

Toplumla  Temas Edecek Yüz Bizleriz

Atatürk Üniversitesi’nin 60. yılı dolayısıyla, sosyal, kültürel ve bilimsel faaliyetlerin giderek artacağını belirten Rektör Çomaklı, üniversitede yürüyen büyük projelerin olduğunu ve öğretim üyelerinin daima yanlarında olacaklarını söyledi.

Yaklaşık 300 bin öğrencisi olan Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olduklarına da değinen Çomaklı, “Üniversite olarak rol model olup topluma yardımcı olmalıyız, bizlere dokunmalılar çünkü toplumla temas edecek yüz bizleriz. Hocalarımızın bilgisini topluma aktarıp değere dönüştürebilirsek o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Başka  Şeyler Söyleme Zamanı

“İşimin hastasıyım, üniversitemizi nasıl şaha kaldırırız bunun mücadelesini veriyoruz diyen Rektör Çomaklı, bu yüzden girişimci, yenilikçi üniversite olma hedefini önümüze koyduk sizlerle birlikte inşallah bu hedefi yakalayıp yeni bir şeyler söyleyeceğiz” dedi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25