• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • Erzurum 1 °C
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Rektör Ömer Çomaklı Spor Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti

Rektör Ömer Çomaklı Spor Bilimleri Fakültesini Ziyaret Etti
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, göreve geldiği günden itibaren başlattığı ve geleneksel hale getirdiği fakülte ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Yeni öğretim döneminin ilk ziyaretini Spor Bilimleri Fakültesine gerçekleştiren Rektör Çomaklı’ya, Rektör Yardımcıları ile üniversite genel sekreteri de eşlik etti. Geride kalan dönemde üniversitenin tüm birimlerini ziyaret ettiklerini; akademisyen, idari personel ve öğrencilerin dilek, temenni ve beklentilerini dinlediklerini aktaran Rektör Çomaklı, bu taleplere anında cevap verildiğini ifade etti.

Birimler arası ilişkilerin sağlamlaşması ve daha hızlı ilerlemesi adına bu ve benzeri ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren Prof. Dr. Çomaklı, bugün de bu hedef doğrultusunda Spor Bilimleri Fakültesini ziyaret ettiklerini söyledi. Atatürk Üniversitesini birçok platformda başarıyla temsil eden Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle iftihar ettiğini belirten Çomaklı, kız ve erkek öğrencilerin bireysel ya da spor takımlarıyla gösterdikleri büyük gayret neticesinde, yarıştıkları her alanda ipi göğüsleyeceklerine inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Atatürk Üniversitesinin, son üç yılda üniversiteler arası müsabakalarda en çok madalya elde eden üniversite olduğunu da hatırlatan Rektör Çomaklı: “Elde edilen bu başarıyla sadece bizler değil aynı zamanda şehirde gurur duyuyor. Daha iyisini yapmanız için her türlü desteği vermeye hazırız. Sizin bu başarılarınızda emeği geçen hocalarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Fakültede görev yapan akademisyenler ile istişarede bulunan Rektör Çomaklı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı’dan da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25