• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

RESSAM ÖZYURT’A TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR

RESSAM ÖZYURT’A TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN TEŞEKKÜR
Açtığı resim sergisi sonucu elde ettiği gelirin bir bölümünü TSK Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan Ressam Fesih ÖZYURT’a, Vakıf Genel Müdürlüğü’nden gönderilen teşekkür mektubu takdim edildi.

Ressam ÖZYURT; 7.Kişisel Sergisi’ni, 60 kadar yağlı boya resim ile Palerium AVM’de 08-15 Nisan 2017 tarihleri arasında TSK Mehmetçik Vakfı yararına açmıştı. Çok büyük ilgi gören sergi ziyaretçilerden tam not almıştı.

TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilciliği’nde yapılan törende Fesih ÖZYURT’a teşekkür mektubunu takdim eden Temsilci Yardımcısı Mustafa KAYTAZ [Bağlantı]  şunları söyledi:

“TSK Mehmetçik Vakfı yararına 08-15 Nisan 2017 tarihleri arasında açtığınız kişisel resim sergisi sonunda bağışta bulunarak;  vatani görevini yerine getirirken şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerin bakmakla yükümlü oldukları yakınlarına, gazi ve engelli Mehmetçikler ile çocuklarına ekonomik ve sosyal destek sağlayan, TSK Mehmetçik Vakfı’na maddi destek sağladınız. Çok güzel ve birbirinden değerli tablolarınızın yer aldığı serginiz ile maddi desteğin yanı sıra Vakfın Erzurum’da tanınmasına da önemli ölçüde katkıda bulundunuz. Duyarlılığınız ve çok değerli destekleriniz için şükranlarımı sunarım.”

Ressam Fesih ÖZYURT ise, teşekkür mektubunu almaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettikten sonra “Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için her türlü koşulda görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak vatandaşlık görevimizdir. Ben de vatandaşlık görevimi yaptım. Bu sergide yer alan resimler için harcadığım emeklerimin faydalı bir yönde değerlendirmiş olmasından mutluluk duydum. Resim yapabildiğim sürece de desteğim devam edecektir.” dedi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25