• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • Erzurum 13 °C
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 13 °C

Sabuncuoğlu’nun kitabı ilgi görüyor…

Sabuncuoğlu’nun kitabı ilgi görüyor…
Hürriyet Haber Ajansı, Günaydın Gazetesi ve Doğan Haber Ajansında 41 yıl gazeteci/ yönetici olarak çalışan Kadir Sabuncuoğlu, anılarını yazdı.

Erzurum Olay Gazetesi'ni ziyaret eden Gazeteci Yazar Kadir Sabuncuoğlu,Genel Yayın Yönetmeni Esat Bindesen’le görüştü ve kitabını imzalayarak hediye etti.
‘Bir Ömür, Bin Haber’ isimli kitapta, yirmiden fazla tarihi nitelikli fotoğraf da yer aldı. Bir Ömür Bin Haber’in ‘kitapyurdu.com’, ‘nobelkitap.com’, ‘kitapmatik.com.tr’, ‘kitapsahaf.net’, ‘kitapga.com’ ve Erzurum’da Vehip Atalay Kitap Sarayından temin edileceğine işaret eden Kadir Sabuncuoğlu, kitapla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kitapta birbirinden ilginç deneyimlerle anılar var. Gazeteciliğe ilgi duyanlar, bu mesleği yapanlar ve iletişim öğrencilerinin yararlanacağını deneyimlerle anılar var. Nazım'ın ‘Erzurum'un kışı zordur balam. Tandırında tezek yakar Erzurum. Buz tutar yiğitlerinin bıyığı...’ dizelerinde olduğu gibi, kar bir metre yağmış ısı sıfırın altında 30 dereceye düşmüş, kimin umuruna! Güneşin yüzünü gördük mü, ceketle dolaşırız biz. O güneşli anlarda sarkıtlar çatılarda erir ve damla damla düşer. Ancak akşama doğru hava yine soğuyunca, o damlalar Evliye Çelebi'nin kedisi gibi havada donar! Kitaptaki anıları o Buzdan Damlalara benzetiyorum. Sizler de o buzdan damlaları, güneşte fazla bırakmayın; yoksa erir.” 

Erzurum Olay Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Genel yayın Yönetmeni Esat Bindesen’de yaptığı açıklamada, Kadir Sabuncuoğlu’nun duayen bir gazeteci olduğunu, kendisinin dahil şehirde çok sayıda gazeteciye örnek olduğunu söyledi.

Sabuncuoğlu’nun Gazetecilikte çok sayıda başarılara imza attığını belirten Bindesen, şöyle dedi:

‘Erzurum’a yaptığı haberlerle büyük hizmetler yapmıştır. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde örnek bir gazetecidir. Hepimizin hocasıdır. Duruşu ile, tavır ve hareketleriyle bir isimdir Sabuncuoğlu. Şehrin ihtiyacı olan insanlardan birisidir.

Başarılı bir hayat çizgisi vardır, devamını diliyorum. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
      Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25