• BIST 9548.09
  • Altın 2484.705
  • Dolar 32.495
  • Euro 34.5602
  • Erzurum 18 °C
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Savcı Turgut çok değişti!

Savcı Turgut çok değişti!

‘Karadayı’nın yeni bölümünde; Savcı Turgut’un nasıl sağ kalmayı başardığı ekrana gelecek. Yurdaer Okur, “Savcının geri dönmesi beni de mutlu etti. Bu kez bambaşka bir Turgut geliyor! Bu rol eskisinden de çok heyecanlandırıyor” dedi.

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı bu akşam başlıyor. Mahir’in canından çok sevdiği ailesinden iki kişiyi kaybedeceği yeni bölümde yürek yakan görüntüler ekrana gelecek. Mahir, ailesinin katili olan “Beyefendi” lakaplı Mehmet Saim’e ulaşmak için karanlık dünyaya adım atıyor. Milyonları ekran başına toplayacak olan yeni bölümde diziye dahil olan yeni karakterler de ekrana gelecek. İşte Makaron’a özel Karadayı’nın çok merak edilen karakterlerin özellikleri...

Belgin Türe (Funda Eryiğit) Kabadayıların hanım ağası

Belgin, yetimhanede büyümüştür. Hayatta tek güvendiği kişi, aklı ermeye başladığı yaşlarından itibaren kardeşi gibi gördüğü Murat’tır... Murat 18 yaşına gelindiğinde yetimhaneden çıkışı verilince Belgin de onunla beraber ayrılır yurttan. Belgin yıllar içerisinde kabadayı aleminin hanım ağası olmayı da başarır. Belgin alemde gazabından korkulan, sözü hükmü geçen biridir, çünkü kadın olmasına rağmen sanıldığı gibi yufka yürekli, merhametli biri değildir. Bütün erkeklerden nefret etmesine rağmen içten içe aşkı özlemekte, aklını başından alacak, dünyayı ayaklarının altından çekip alacak aynı fotoromanlarda okuduğu gibi bir erkeğin hayalini kurmaktadır.

Kütük Nail (Hüseyin Soyaslan) Kaçakçılık ondan sorulur

Kaçak sigara, içki işinde, Kabadayı aleminin en büyüklerinden... En huzurlu olduğu yer marangozhanesidir. Kendine kurduğu atölyede saatler geçirir. Ama burada sadece ağaç işleriyle uğraşmaz. Aynı zamanda kendine yamuk yapanın, arkasından iş çevirenin icabına da bu atölyede bakar. En acımasız cezasının baltayla ağaç budar gibi adam doğramak olduğu söylenir.

Sarı Cemal (Sermet Yeşil) En büyük randevu evinin sahibi

İstanbul’un en büyük randevu evinin sahibi... Alemdeki asıl işi randevu evi işletmek gibi gözükse de, yeri geldiğinde bakan, milletvekili idari amir gibi önemli şahsiyetlerden edindiği bilgileri para karşılığında ihtiyacı olana satar. Bir nevi çift taraflı ajan gibidir ama hep kendi cebine çalışmaktadır.

Murat (Özgür Emre Yıldırım) Belgin’in sağ kolu...

Murat, Belgin gibi kimi kimsesi olmadığı için onunla aynı yetimhanede büyümüş bir delikanlıdır. Hayatta tek gayesi Belgin’in mutlu olmasını sağlamaktır.

Vehbi Duru (Reha Özcan) Emniyet ve yolsuzlukta müdür

İstanbul emniyet genel müdürü... Memuriyetinin ilk yıllarında hevesle işini yapan bir memurdur. Zeki bir adam olduğu için hem yolsuzlukta hem de meslekte hızla yükselir. Meslek hayatındaki istikrarı korumak, mesleki kimliğini şerefli aile babası damgasıyla taçlandırmak için yaşı gelince evlenir, yuva kurar. İki kızı olur.

Sosyete Yusuf (Fatih Al) Giyimi ve şiir sevgisi ile dikkat çekecek

Kulüp işletmecisi, Kabadayı aleminin en büyüklerinden. Edep, kural bildiğini giyimi, hal, hareket ve konuşmalarıyla ortaya koyan, “Sosyete” mahlasıyla anılan kabadayıdır. İşlettiği kulüp alemin pis işlerinin döndüğü bir paravandır. Kabadayılardan farkı, sürekli kitap okuması, şiir sevgisi ve kendine has adam öldürme teknikleridir.


  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25