• BIST 9645.02
  • Altın 2405.599
  • Dolar 32.5923
  • Euro 34.7813
  • Erzurum 15 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C

SEKMEN: “KİTAP FUARI ŞEHRİN KÜLTÜR HAYATINI RENKLENDİRECEK”

SEKMEN: “KİTAP FUARI ŞEHRİN KÜLTÜR HAYATINI RENKLENDİRECEK”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali. Dr. Ahmet Altıparmak ile birlikte Erzurum Kitap Fuarı ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç’ın da katıldığı toplantıda Başkan Sekmen, kitap fuarıyla ilgili şunları kaydetti: “Kitap Fuarımız inşallah 28 Nisan Perşembe günü bu alanda okuyucular ile buluşacak.

162 yayın evi ve 109 seçkin yazarın katılımı ile 11 gün sürecek geniş kapsamlı bir kitap fuarı geçireceğiz. Sayın Valimiz ve bizim de ilk yılımız dolayısıyla başlattığı bu kitap fuarı geleneksel hale getirilmiş olup bundan sonra da inşallah devam edecek. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşiyor. Benim seçimden sonra ilk göreve geldiğim gün Sayın Valimle beraber açılışını yapmıştık. Bu güzel organizasyonu devam ettirmek arzusundayız. Yine fuarı ziyaret eden tüm çocuklarımıza ücretsiz olarak dağıtılacak hediyelerimiz olacak. Erzurum’un ilçelerinde eğitim gören çocuklarımızı kitap fuarına taşıyarak kitap okuma alışkanlığının pekişmesini sağlayacağız. Çevre illerde yürüttüğümüz tanıtım faaliyetleri ile hem şehir dışında yaşayan okuyucuların şehrimizde yapılan kitap fuarından haberdar olmasını hem de bölgesel nitelikte bir fuar olmasını sağladık. Oralarda tanıtımlar yapıldı, ayrıca da fuara geliş ve gidişlerde araç imkânı sunuyoruz. 28 Nisan Perşembe günü saat 13.30’da Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Hüseyin Yayman hocanın da katılımı ile fuarımızın açılışını Sayın Valimizin başkanlığımda inşallah gerçekleştireceğiz. Erzurum Kitap Fuarı’mızın Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25