• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Erzurum 9 °C
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

SEKMEN: “MAHALLE VE İLÇELERİMİZ GÜZELLEŞİYOR”

SEKMEN: “MAHALLE VE İLÇELERİMİZ GÜZELLEŞİYOR”
SEKMEN: “MAHALLE VE İLÇELERİMİZ GÜZELLEŞİYOR”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mahalle muhtarları onuruna Tarihi Müceldili Konağı’nda iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Cemal Korkmaz, muhtarlar ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kimseyi ayrıştırmadan problemleri kendi sorunlarımız gibi görme şuuruyla tüm sıkıntıları çözme çabası içerisinde olduk. Mahallelerde sürekli şikâyete konu olan sorunları muhtarlarla görüşerek peyder pey çözdük. Malumunuz şehri yeniliyoruz. Eski tabirle köy, ilçe ve il merkezine kadar her yeri gözden geçiriyoruz. Allah’ın izniyle dönemin sonuna geldiğimiz zaman birçok sorunu çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi. Erzurum’da büyük bir değişimin söz konusu olduğunu anımsatan Sekmen, “Hakikaten Erzurum’da büyük bir değişim söz konusu, ilçelerimiz ve mahallelerimizde de bir değişim söz konusu… Dışarıdan Erzurum’a gelenler bunu çok daha farklı bir şekilde hissediyor. ‘Mahallelerimiz daha rahat hizmet alabilsinler’ diye Muhtarlık Daire Başkanlığı’nı kurduk. Daire başkanımıza başvurduğunuz zaman ‘Mahallelerde hizmet ne aşamada, nasıl yürüyor, ne yapacağız? diye hemen anında bilgi almanız mümkün” diye konuştu. Erzurum Muhtarlar Derneği Başkanı Korkmaz da, iftar yemeğinden dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür etti. Korkmaz, muhtarların milletin birinci derece temsilcisi olduğunu anımsatarak, Başkan Sekmen’in muhtarlara her daim yardımcı olduğunu bildirdi. 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25