• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • Erzurum 6 °C
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Son Dakika: Gaziantep'de düğünde patlama

Son Dakika: Gaziantep'de düğünde patlama
Gaziantep kent merkezinde bir düğünde patlama meydana geldi. Gaziantep Valiliği yaptığı ilk açıklamada saldırının terör saldırısı olduğunu ve yaralılar olduğunu belirtti.

 

Gaziantep AK Parti milletvekili Mehmet Erdoğan ise CNN Türk kanalına yaptığı açıklamada saldırıda hayatını kaybeden vatandaşların da olduğunu söyledi. Erdoğan ayrıca henüz netleşmese de ilk gelen bilgilere göre patlamanın canlı bomba saldırısı olduğuna dair bilgiler olduğunu belirtti. Reuters'in geçtiği son dakika haberine göre ise patlama sonrasında 8 kişi hayatını kaybetti, 60 kişi yaralandı.

 

Gaziantep kent merkezinde bir düğün salonunda patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kent merkezindeki bir düğünde terör saldırısı meydana geldiğini, yaralananlar olduğunu bildirdi.

Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi'ndeki bir düğün salonuna terör saldırısı düzenlendiğini söyledi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini ifade eden Yerlikaya, "Menfur terör saldırısı nedeniyle yaralananlar oldu" dedi. 



MİLLETVEKİLİ ERDOĞAN: HAYATINI KAYBEDENLER VAR
Olay sonrasında CNN Türk kanalına telefonla açıklamalarda bulunan AK PartiMilletvekili Mehmet Erdoğan, düğüne terör saldırısı olduğunu ancak canlı bomba mı yoksa bombanın uzaktan mı patlatıldığını henüz bilmediklerini söyledi. Erdoğan ayrıca saldırı sonrasında hayatını kaybedenlerin ve çok sayıda yaralanan vatandaşın olduğunu belirtti. Erdoğan kendisine gelen ilk bilgilere göre olayın bir canlı bomba saldırısı olma ihtimalinin de yüksek olduğunu söyledi. 

Doğan Haber Ajansı (DHA) Gaziantep Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş ise CNN Türk'e saldırı sonrasında hayatını kaybedenlerin olduğunu çok sayıda yaralının da çevredeki hastanelere kaldırıldığını söyledi.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25