• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • Erzurum 2 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Son Dönem iPad Fiyatları

Son Dönem iPad Fiyatları
Son Dönem iPad Fiyatları

Tablet bilgisayarlar işlevleri açısından akıllı telefonlarla neredeyse aynı imkanlara sahipler ancak dokunmatik bir ekranın sağladığı avantajların başında da bir bilgisayarın mükemmel bir hafiflikte olması sayılabilir. Sanılanın aksine ise tablet bilgisayar kullanımı neredeyse cep telefonu kullanımının hacmine yakın bir nicelikte. Bunu hem arama motorları üzerindeki ipad fiyatları aramalarından hem de kimi firmaların araştırmalarından anlamak mümkün.

Geçtiğimiz günlerde yapılan bir araştırma sonucu yeni nesil tablet bilgisayarların günlük yaşamın büyük bir bölümünde kullanıldığını ortaya koyuyor. Evlerin en çok yatak odası ve salon gibi odalarında kullanıldığına dikkat çeken araştırma bu cihazların git gide bir eğlence merkezine dönüştüğünü gösteriyor.

Tabletlerin Hayatımızdaki Yeri

Akıllı telefonlara göre daha fazla vakit harcanan tabletler en çok televizyon karşısında kullanılıyor. Bu da gelecek nesilin televizyon yerine tablet bilgisayarları tercih edeceklerini gösteriyor. Elbette Apple firmasının serisi olan ipad fiyatları bakımından bakıldığında kalitesini de kanıtlar nitelikte.

Araştırma tablet bilgisayarların en çok oyun oynamak amacıyla kullanıldığını gösterirken sosyal ağlar üzerinde harcanan zamanın daha az olduğu ortaya konuluyor. Donanım olarak ve kullanım yelpazesini genişletmesi açısından kullanıcılara daha fazla imkan sunan tablet bilgisayarlar gelecek neslin ilk tercihi olma yolunda güçlü adımlarla ilerliyor. Bu nedenle internetten tablet bilgisayar satışları da hiç olmadığı kadar revaçta… Bununla ilgili daha fazla bilgi için http://www.bilio.com/tablet-pc-c4793/apple-ipad/2-16gb-p46379403 adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25