• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • Erzurum 5 °C
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

Sony Akıllı Telefonlarda Marka Sadakati

Sony Akıllı Telefonlarda Marka Sadakati
Sony Akıllı Telefonlarda Marka Sadakati

Araştırmalara göre mobil telefon sahiplerinin yüzde 80’den fazlası yeni bir cihaz seçerken alıştığı işletim sisteminden ve markadan vazgeçmiyor. İletişim çağında artık bugünün değil yarının teknolojisi tasarlayan Sony markası da ilk tercihler arasında bulunuyor. Teknoloji sınırlarını zorlayan modelleri ile her zaman üst sıralarda yer alan Sony, dünyada 7 milyara yakın cep telefonu kullanıcısının yeni gözdesi olan xperia Z5 Premium modeli ile büyük beğeni topluyor.

Dünyanın 4K çözünürlüklü ekranına sahip ilk akıllı telefonu ünvanını alan Sony Premium, pek çok çarpıcı özelliği ile ses getirmeyi başardı. Su geçirmez modelin 5.5 inçlik ekranında 3840 x 2160 piksel çözünürlük, 806ppi gibi müthiş bir piksel yoğunluğu anlamına geliyor. Ayrıca 23 mega piksel arka kamera sayesinde 4K video kaydı gerçekleştirilebiliyor.

Tasarımı İle Şık Ve Estetik Xperia Z5 Premium

Muadil modellerinden farklı olarak daha keskin kenarlara ve ekranı daha büyük bir tasarıma sahip olan xperia Z5 Premium Xperia Z5'ten %6 oranında daha kalın ve %23 oranında daha ağır. Parmak izi okuyucu eklenen cihazda güç tuşu değiştirilmiş, ses ayar tuşu ise daha aşağıya konumlandırılmış ve kamera tuşu çok az büyütülmüş.

Sol alt kısmında "Xperia" amblemi ve arkasındaki ayna görünümlü materyalleri ile çok estetik bir görünüm kazandırılmış. Marka sadakati ile takipçilerinden tam not alan krom, siyah ve altın renklerde hassasiyetle tasarlanan Sony Xperia Z5 Premium modele çok cazip fırsatlarla sahip olabilmek için http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z5-Premium-Cep-Telefonu sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Selfie çubuğu hediye kampanyasını ve ücretsiz kargo avantajlarını kaçırmayın! 

  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Erzurum Olay | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0 532 414 82 11 0 538 776 25 25